Klick!

Så kan paret Jöback hitta sina barns mammor

Av: 

Livia Bergvall

NÖJE

”Ibland får man ett ja och ibland ett nej”

Peter Jöback och Oscar Jöback har blivit pappor igen.

Nu berättar Oscar Jöback hur det kan gå till när de hittar sina mammor.

– Det skulle kunna vara på en fest, säger Oscar Jöback i ”Loppipodden”.

Ann Söderlund.
Ann Söderlund.

I kommande avsnitt av ”Loppipodden” gästas Ann Söderlund, 41, av Peter Jöbacks, 42, make, Oscar Jöback, 38. I podden avslöjar han bland annat hur det skulle kunna gå till när de söker mammor till sina barn.

– Det skulle kunna vara på en fest. Man sitter och ser en snygg tjej och börjar prata med henne och tycker att hon är fantastisk, sen är det bara att fråga. Ibland får man ett ja och ibland ett nej, säger Oscar Jöback i ”Loppipodden”.

Fyra föräldrar

Deras första dotter, Vega Lee, som paret har tillsammans med två andra mammor är snart ett år. Hur paret träffade mammorna avslöjas inte, men att vara fyra föräldrar f ungerar riktigt bra.

– Det är svårt för mig att amma, men vi har löst det genom att vi bor med varandra i stället, så att vi får vara med henne så mycket som möjligt, säger Oscar Jöback i ”Loppipodden”.

Peter Jöback och Oscar Jöback kände inte mammorna sedan tidigare och givetvis uppstår det ibland konflikter när de nu bor tillsammans i ett hus.

”Veckomöten löser problem”

– Tjejerna har sitt sätt att leva och vi har vårt sätt att leva. Det är precis som i vilken relation som helst. Vi kommer i konflikter, men vi löser dem här och nu, med baktanke för Vega Lees skull. Vi har veckomöten där vi löser problem, berättar Oscar Jöback i ”Loppipodden”.

Och nu har Peter Jöback och Oscar Jöback nyligen blivit pappor igen. Det är en dotter till, men de är hemlighetsfulla och vill hålla det privat, precis som de gjort med dottern Vega Lee.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sprid julkänsla med de vackraste julblommorna! Skicka blombud med Interflora här!

Interflora

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Klick!

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!