Ledsen, men fel tjej vann

NÖJE

Sorry, men jag tänker inte säga att rätt person vann ”Big brother”.

Jag vet att ni tycker det, eftersom ni röstade. Men jag tycker ändå att det var helt uppåt väggarna.

Jo, jag håller med om att Jessica har gjort bra tv. Hon har varit ett såpaunikum och mellan varven har hon varit charmig och härlig och skönt sexuellt självsäker. En lattjo brud.

Men – och nu försöker jag uttrycka mig diplomatiskt – hon har varit odräglig för många gånger för att det ska kunna ignoreras.

För ärligt – hur många av er skulle fixa att leva under samma tak som hon? Hur många skulle palla att ta emot en massa omotiverad skit så fort hon lackade ur och började häva ur sig könsord? Hur många skulle orka diskutera med någon som inte kan föra ett resonemang utan bara skriker, slåss och sparkar?

Well, inte jag i alla fall.

Men hur som helst,

nu är det slut på skandalsåpan för den här gången. Och vilken säsong det har varit! Den trumfar det mesta i såpaväg hittills – på gott och ont.

Själv har jag skrivit både positivt och negativt om ”Big brother”, men så här när allt är över kan jag bara säga att det är en gigant till dokusåpa.

Visst, programformatet är dekadent. Folk tjänar pengar på att andra människor gör bort sig för livet, och kids kollar på grisfesten och fattar kanske inte alltid att det vi ser inte är att rekommendera i riktiga livet.

Men när

det kommer till kritan så är det frivilligt både att vara med i och titta på BB. Det måste man komma ihåg.

Och viktigast av allt: Deltagarna är inte avsedda att vara förebilder.

De är white trash-underhållning.

Gör klart det för era ungar om tveksamheter uppstår.

KARROMETER

10 bästa ögonblicken i årets ”Big Brother”

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM