Posh umgås inte med de andra fruarna

NÖJE

Victoria Beckham åt vid eget bord

Foto: Posh Spice Victoria Beckham.

När det engelska fotbollslandslagets fruar gjorde ett besök på en av Tysklands mest exklusiva restauranger bokade de tre bord.

Ett för Victoria Beckham och Cheryl Tweedy, ett för Nancy Dell’Olio och ett för resten av gänget.

Foto: Inte fin nog Wayne Rooneys flickvän Coleen McLoughlin dög inte som sällskap till Victoria.

Den berömda sushi-kocken hade bokats speciellt för fotbollsfruarnas middag på Medici i tyska Baden-Baden. Bland andra fanns Wayne Rooneys flickvän Coleen McLoughlin och lagkaptenen David Beckhams fru Victoria Beckham på plats.

Men Victoria ”Posh Spice” Beckham ville inte beblanda sig med de övriga fruarna och satte sig därför vid ett avskilt bord med Ashley Coles fästmö Cheryl Tweedy. Victoria och Cheryl, sångerska i Girls aloud, bytte popkarriärserfarenheter och brydde sig inte om de övriga i sällskapet. Bara när de lämnade restaurangen vände de sig om och hälsade generat med ett ”hello”.

Victorias och Cheryls enkla middag med cola light och bordsvatten kostade dem 650 kronor. De lämnade knappt 50 kronor i dricks, vilket inte kan anses som överdrivet generöst, med tanke på att de tillsammans sitter på en förmögenhet på nästan 670 miljoner kronor.

Pubrundor och shopping

Resten av fotbollsfruarna har ägnat sin vistelse i Tyskland åt att ränna på pubrundor, dansa på barbord och shoppa mängder av exklusiva märkeskläder.

De hade inga som helst planer på att lämna sushi-restaurangen tidigt den här kvällen heller. Istället stannade de kvar i flera timmar och beställde in champagne, cognac och stora whiskey med cola.

Samtidigt på samma restaurang ville Svennis Nancy Dell’Olio inte heller konversera med övriga betydligt yngre damer utan åt vid ett tredje bord med sina vänner.

Läs mer

Emma Svensson