Biggest loser

Gunilla Persson till attack mot Zazzi: ”Det var en förolämpning”

avMathilde Albinsson

Gunilla Persson röstades ut i ”Biggest loser VIP”.

Innan sin sorti passade hon på att skicka iväg en gliring mot Alexandra Zazzi.

– Det var ju vidrigt att se. I ett sådant här program måste man föregå med ett gott exempel, säger Gunilla Persson till Nöjesbladet.

Gunilla Perssons, 59, medverkan i ”Biggest loser VIP” blev en sjukdomsdrabbad historia.

När hon och Kalle Moraeus, 55, tillsammans hamnade i elimineringen, fick de båda förklara varför de förtjänar att få stanna kvar.

I programmet frågar Alexandra Zazzi, 52, dessutom vad Gunilla Persson har bidragit med på slottet.

I elimineringen skickar Gunilla Persson en syrlig gliring till Zazzi:

– Jag hoppas verkligen att du kommer gå ner de kilo du vill och jag hoppas också att du inte kommer att fortsätta att frossa så som du gav prov på att du kan göra framför en mycket stor publik, för att vinna din position.

”Vidrigt”

För Nöjesbladet utvecklar Gunilla Persson resonemanget:

– När det gäller frosseritävlingen så har ju den med ens karaktär att göra. Där kommer Kalle på förstaplatsen. Han visar att hans moral är väldigt hög som avstod från att äta. Han hade säkert kapacitet att frossa lika mycket som Erik eller Alexandra gjorde.

I ett tidigare avsnitt vann Alexandra Zazzi och Erik Hörstadius, 55, immunitet genom att tillsammans smälla i sig 2 741 kalorier i en frestelsetävling. Kalle Moraeus rörde ingenting av alla kaloristinna godsaker som dukats fram.

– Hon (Alexandra Zazzi, reds. anm.) hävde i sig så att hon nästen kräktes. Det var ju vidrigt att se. När man är i ett sådant här program måste man föregå med ett gott exempel. Det gjorde Kalle, men inte Erik eller Alexandra. Jag ville säga att det var ett fult sätt att skaffa sig immunitet på.

”En förolämpning”

Gunilla Persson gick enligt egen utsago in för att göra ”bra tv” i ”Biggest loser VIP”. Samtidigt kämpade hon med ryggbesvär, magsmärtor och drabbades dessutom av en kraftig blödning och tvingades till akutoperation.

Frågan om vad hon har bidragit med på slottet fick Gunilla Persson att ilskna till.

– Ingen annan fick de frågorna. Det var en förolämpning mot mig, som inte kunnat tävla eller träna på grund av medicinska skäl. Så när Zazzi frågade om jag bidragit med något så gjorde jag en punchline tillbaka istället för att försvara mig, säger hon och fortsätter:

– Men jag tycker att programmet är väldigt bra och kärleksfullt klippt och till min fördel. I stället för att jag ska sitta och försvara mig, så ger jag igen och det är mer Gunilla att göra det och ge svar på tal. Ingen ska sätta sig på mig.

1 av 3 | Foto: TV4
Gunilla Persson i ”Biggest loser VIP”.

”La Gunilla är La Gunilla”

Alexandra Zazzi bemöter kritiken i ett sms till Nöjesbladet.

”La Gunilla är La Gunilla. Jag ställde en fråga eftersom hon inte var delaktig i något vi andra gjorde. Och jag ville få henne att berätta sin historia. Det finns alltid två sidor på en historia”, skriver hon och avböjer att kommentera vidare.

Hon har tidigare förklarat sin medverkan i frestelsetävlingen som ett taktiskt drag.

”Biggest loser VIP” sänds 21.00 på TV4 och TV4 Play.

ARTIKELN HANDLAR OM