Sharon Osbourne avslöjar: ”Jag drogade Ozzy”

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:

Sharon Osbourne kom på maken Ozzy Osbourne med att vara otrogen.

Men för att få honom att berätta själv – tog hon till en drastisk metod.

– Jag tog hans sömntabletter. Jag la en eller två extra i hans drink och frågade honom allt och allt kom ut”, säger hon till The Sun.

I en intervju med The Sun berättar Sharon Osbourne, 66, om den förkrossande upplevelsen av att läsa e-mail från maken, Black sabbath-stjärnan Ozzy, som han skrivit till en annan kvinna. Den andra kvinnan var hans hårfrisör Michelle Pugh.

Hon avslöjar att hon drogade Ozzy Osbourne, 69, i ett försök att få honom att erkänna.

– Jag tog hans sömntabletter. Jag la en eller två extra i hans drink och frågade honom allt och allt kom ut”, säger Sharon Osbourne till The Sun.

– Han skulle aldrig någonsin ha berättat sanningen för mig. Han skämdes, var rädd. Jag visste hur länge. Jag visste vem det var. Jag visste vad han tänkte och sen, du vet, lämnar du det.

Hon kastade ut Ozzy Osbourne ur det gemensamma hemmet efter att ha avslöjat makens affär. Efter att Ozzy gått med på att gå i terapi mot sitt sexmissbruk kunde paret lappa ihop äktenskapet igen.

Senare fick Sharon Osbourne veta att hårfrisören inte var hans enda älskarinna.

– Ozzy sa att det var över med den här kvinnan och jag trodde honom. Sen, sex månader senare, fick jag veta att det inte var så och att det fanns andra.

”Gör så ont”

Paret bestämde sig så småningom att gå vidare tillsammans trots allt. Sharon och Ozzy Osbourne förnyade dessutom sina äktenskapslöften.

– Jag litar inte på honom. Jag oroar mig för det, säger hon och fortsätter:

– Ingenting i världen gör så ont som otrohet. Ingenting.

1 av 2 | Foto: AP
Sharon Osbourne fortsätter att gå hårt åt sin make, Black sabbath-stjärnan Ozzy.

Hon står dock fast vid sitt beslut att stanna kvar vid hans sida.

– Ingen kommer bjuda ut mig. Vem skulle göra det? En äldre kvinna som är stor i käften?

– Det här är så bra det kan bli och jag älskar honom. Han är min make och jag måste ta hand om honom och du blir till den här kvinnan som tar han om den här personen och det är mitt liv. Det är vad jag gör.

Publicerad:

LÄS VIDARE