Blondinbella ger svar på tal i kroppsdebatten

NÖJE

”Mjuk mage, vad gör det?”

1 av 2 | Foto: Isabella ”Blondinbella” Löwengrip.

Blondinbella berättar på bloggen att hennes bröst korvar sig.
Då föreslår en läsare att hon ska sluta gnälla och operera sig.

Nu ger Isabella Löwengrip svar på tal.
– Det kommer säkert komma dagar i framtiden då Gillis och Sally är osäkra på sina kroppar, ska jag sända ut då att det bara är något att “fixa”? skriver hon.

Isabella Löwengrip, som driver bloggen Blondinbella har postat ett inlägg där hon berättar om småbarnslivet. I inlägget visar hon upp en bild tagen i urringningen och skriver att hon upptäckt att hennes ena bröst ”korvar sig”, som hon uttrycker det. Hon misstänker att det är något som hänt efter att hon ammat sina två barn.

”Mer plastikoperationer åt folket”

Efter inlägget gick kommentarsfältet varmt. Isabella fick många fina ord från andra som kände igen sig. Men även mindre positiva kommentarer.
I ett separat inlägg väljer hon nu att besvara en kommentar från en läsare som tycker att hon ska plastikoperera sig.
"Mer plastikoperationer åt folket! Varför gå runt och sura och gnälla över din kropp om man är missnöjd över den?!”, skriver läsaren.

Är inte missnöjd

Isabella konstaterar att det är upp till var och en att göra plastikoperationer och förklarar att hon ser att hennes kropp har ändrats efter att ha fött två barn men att hon inte alls är missnöjd.
– För min del spelar det ingen större roll om brösten korvar sig lite, hade jag gjort det så hade jag antagligen inte visat upp det för en miljon människor, skriver hon.

Till inlägget hör en bild på Isabellas mage med bildtexten ”Mjuk mage, vad gör det?”.

Kommer aldrig operera brösten

Isabella Löwengrip skriver att det känns viktigt för henne att tänka på vad hon signalerar till sina två barn Gillis och Sally. Hon berättar också att hon aldrig kommer att välja att operera sina bröst.
– Det kommer säkert komma dagar i framtiden då Gillis och Sally är osäkra på sina kroppar, ska jag sända ut då att det bara är något att “fixa”? Lägga sig under kniven och sedan är allt bra? Jag tycker inte det. Om de vill plastikoperera sig som vuxna, fine men idealet ska inte ha kommit från deras egen mamma, skriver hon.

Nöjesbladet har sökt Isabella Löwengrip.

ARTIKELN HANDLAR OM