Bossen forslades direkt till hotellet – utan ett ord

Av: Andreas Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 5

GÖTEBORG. Bossen höll stilen.

Efter konserten på Ullevi kördes han direkt till hotellet och försvann in utan ett ord.

Nattens konsert avslutades vid 23:40, en halvtimma före den rejält generösa showen i lördags. Därefter forslades Bruce Springsteen direkt till lyxhotellet Elite Plaza i centrala Göteborg. Han gick rakt in genom hotellets portar fem minuter före midnatt, utan att stanna upp för en kommentar som i lördags.

Skrev autografer

Han har sedan sin ankomst i Sverige tillbringat i stort sett all tid utanför konserterna på hotellet. Under måndagseftermiddagen klev han ut från hotellet i sällskap av hustrun Patti Scialfa vid 16-tiden för att köras till Ullevi inför konserten. Paret stannade upp vid den samlade folkmassan utanför hotellet för att hälsa på fansen och skriva autografer.

Då fick även Anitra Hermes sin revansch. Hon har en cysta på ryggraden och en leversjukdom som gör att kroppen vill stöta bort organet ur kroppen. För åtta år sedan fick hon fem år kvar att leva. I ett brev till Bossen har hon beskrivit hur hans musik hjälpt henne genom den svåra tiden.

”Jag skakar”

Men när hon skulle lämna över brevet i söndags uppstod ett sådant tumult att fanmassor rusade över henne och rullstolen och jagade upp Springsteen på sitt hotellrum.

Under måndagen fick hon träffa både honom och hans fru.

– Hon kom fram först. Hon var en raring, tog emot brevet, la det i sin handväska och lovade att ge det till Bruce, säger hon.

– Jag är uppe i varv nu, jag skakar. När han står framför en vet man inte vad man ska göra, jag är otroligt lycklig.

På onsdag ska Bruce Springsteen spela i Oslo.

Publicerad:

LÄS VIDARE