Efter anklagelserna: Steve Angello slår tillbaka

avEmilia Berntsson

Berättar en helt annan bakgrund till nannyns avskedning

1 av 3

Steve Angello och Isabel Adrians stäms av före detta nannyn.

Nu berättar DJ-stjärnan sin version av historien.

Bland annat ska nannyn ha druckit öl under arbetstid skriver TMZ.

Nöjesbladet har tidigare rapporterat om att Steve Angello och Isabel Adrian stäms av sin amerikanska nanny. Detta efter att hon blivit ”felaktigt avskedad” enligt stämningsansökan. Nu slår Steve Angello tillbaka och hävdar att de sparkade henne på grund av att hon drack alkohol på jobbet – och betalade med ett kort hon fått från sina arbetsgivare för att täcka barnens kostnader skriver TMZ.

”Tvättade inte ens sina egna kläder”

Det hela uppdagades när Steve Angellos mamma såg nannyn tillsammans med barnen på en bar. Det ska även finnas kvitton som visar att nannyn besökte baren inte bara en dag utan tre dagar i rad. Så fort Steve Angello och Isabel Adrian fick reda på att barnflickan druckit öl på jobbet valde de att avskeda henne.

Nu planerar paret att bestrida stämningen.

– Du kan inte säga att du arbetar som en slav när du har chefer som kör lyxiga bilar, flyger första klass. Hon tvättade inte ens sina egna kläder, säger Steve Angello enligt TMZ.

Beställde en öl till maten

När tidningen pratade med den före detta nannyn om motanklagelserna säger hon att hon inte varit på någon bar utan bara ätit lunch på en restaurang med barnen och då beställde en öl till maten.

– Jag är ingen liten sak. En halv öl är inte att dricka på jobbet, säger hon till TMZ.

ARTIKELN HANDLAR OM