Måns nakenflört med Vitryssland – med en varg i Eurovision

NÖJE

Klädde av sig i skämt om stoppade vargshowen

1 av 3 | Foto: Pelle T Nilsson / Stella Pictures

Vitryska Ivans nakna vargshow stoppades i Eurovision.

I andra semifinalen driver Måns Zelmerlöw med debaclet genom att själv kasta kläderna – med en gosedjursvarg.

För att vara i yttersta topptrim tränar programledaren i logen mellan repen.

Den vitryska artisten Alexander Ivan” Ivanov ville tävla naken med en varg på scenen i Eurovision. Men båda önskemålen stoppades av EBU:s regler.

Varg framför könet

I den andra semifinalen har Ivan kringgått reglerna genom att projicera hologram av sig själv naken omringad av vargar i sitt nummer under torsdagens andra semifinal.

Men nakenvargdebaclet fångades upp av programledarduon Petra Mede och Måns Zelmerlöw under kvällens genrep.

Samtidigt som Petra berättade om den stoppade showen syntes syntes Måns komma in i tv-rutan naken – med en varg framför sina intimare delar.

När Petra Mede sedan berättat att varken den avklädda showen eller djur på scenen tillåts fick publiken se Måns Zelmerlöw göra halt och backa ut från scenen.

Har legat i hårdträning

Måns Zelmerlöw har tidigare skapat uppmärksamhet kring sin kropp. I december vek han ut sig naken för välgörenhet i brittiska Gay Times. Nu har han legat i intensiv hårdträning inför Eurovision song contest, även mellan genrepen i Globen gör han övningar för att hålla kroppen i yttersta toppform.

– Jag tränar mycket nu det gör jag. Det är rätt mycket väntetid i en sån här produktion och då tänker jag att det är bättre att träna i logen än att inte göra nånting. Jag har en spinningcykel inför Vätternrundan, en pilatesboll och en kettleball på 16 kg. 

Har du tränat extra hårt på grund av nakenskämtet?

– Främst vill jag vara i generell form för de här tre programmen, men när detta kom upp på idébordet kände jag att jag åtminstone ville vara i någorlunda form.

Så... Har du safeat upp med något bakom vargen?

– Det låter jag vara helt osagt.