Fore! Här går Justin Timberlake en runda på svensk golfbana

Uppdaterad 2016-05-19 | Publicerad 2016-05-18

Klubbens vd om popstjärnan: ”Vi var lite imponerade”

Justin Timberlake visar sig vara en duktig golfare.

Onsdagen spenderade han på Bro hof slotts golfklubb.

– Han verkade trivas. Vi var lite imponerade, säger vd:n Peter Nyberg.

I lördags stod han på scen i Globen under finalen av Eurovision song contest. I dag befann Justin Timberlake sig på Bro hof slotts golfbana i Upplands-Bro. I sportiga kläder och tillsammans med sitt crew på omkring sju personer tog han sig igenom alla 18 hål.

– Han är en oerhört duktig golfare. Han fick spela som vem som helst och fick två duktiga caddys. Han verkade trivas, säger Bro hofs vd Peter Nyberg.

Att kända personer besöker golfbanan är inget ovanligt enligt honom.

– Det kommer rätt så ofta kändisar. Vi gör inget speciellt av det. De ska koppla av när de kommer hit. Justin fick en fin golfdag, säger han.

Gosade med boxern Alma

Men ordet om att världsstjärnan var på golfbanan spred sig snabbt mellan de övriga golfarna.

– Det var många som tyckte det var unikt. De kände väl igenom honom och tyckte det var fantastiskt. Men jag såg honom som en vanlig golfare, säger Peter Nyberg.

Efter rundan, som tog lite mer än fyra timmar, besökte artisten klubbens restaurang för en matbit.

Allra roligast verkade artisten tycka det var att träffa Peters hund Alma.

– Han fick träffa min boxer Alma. Det var hans största behållning. Han rusade fram till golfbilen där hon satt. Han är en riktig hundvän och har två boxrar själv, säger Peter Nyberg.

Rakt in som USA-etta

Innan och efter framträdandet i Globen har Justin Timberlake inte synts till. Han fru, skådespelerskan Jessica Biel, har däremot setts på flera håll i Stockholm.

Så sent som i tisdags besökta hon Kungliga operan med sina vänner för att se föreställningen ”Alice i Underlandet”. Veckan innan sågs hon shoppa leksaker till sonen Silas i Gamla stan.

Den nya låten ”Can't stop the feeling” som Timberlake producerat tillsammans med svenskarna Max Martin och Shellback gick i början av veckan in på första platsen på amerikanska Billboard-listan.

ANNONS