Danny avslöjar planer om bröllopet

avLouise Åström

Då gifter han och Molly Sandén sig

1 av 5
Daddy Saucedo & Mommy Sandén? Danny Saucedo och Molly Sandén planerar bröllop. Nu berättar ­Danny att han längtar efter att få bli pappa.

Få detaljer har yppats om Danny Saucedo och Molly Sandéns kommande giftemål.

I Södermalm Paper avslöjar nu Danny planer kring bröllopet.
– Troligtvis blir det hösten 2017, säger han till tidningen.

Efter finalen i Melodifestivalen i år där Molly Sandén, 24, slutade på en sjundeplats avslöjade hon att Danny Saucedo, 30, friat till henne. Frieriet ägde rum under en semester när paret bestigit Kilimanjaro. På toppen ställde Danny den stora frågan och gav Molly en ring.
– Vi kom upp dit och solnedgången var det mest magiska man sett. Så tog Danny iväg mig, gick ner på knä och friade och jag sa ja, sa Molly Sandén då till Nöjesbladet.

Gifter sig 2017

Paret har än så länge varit mycket hemlighetsfulla kring bröllopsplanerna. Men i en intervju med Södermalm Paper avslöjar Danny nu hur de tänker.
– Vi skjuter upp saker. Så gör vi med allt. 'Äh vi tar det i morgon'. Vi ser fram emot bröllopet men har inte satt oss ned och planerat än. Troligtvis blir det hösten 2017.

Danny Saucedo är just nu aktuell som en av deltagarna i ”Så mycket bättre”. Han och Molly Sandén har tillsammans katterna Santi och Stella ihop.

ARTIKELN HANDLAR OM