Kenza Zouiten Subosic

Kenza ryter ifrån efter bloggkritiken

Vill sörja sin döda pappa ifred

Av: 

Stina Dahlgren

NÖJE

Kenza Zouiten är trött på kommentarer om hur hon bloggar efter sin pappas död.

Hon menar att hur hon är skriver så får hon kritik från läsarna.

“Vill jag ena dagen sysselsätta mig med jobb & blogg och andra dagen stänga in mig hemma så måste jag få göra det”, skriver hon på sin blogg.

För en månad sedan gick bloggerskan Kenza Zouitens pappa tragiskt bort efter en tids sjukdom. Läsarna har sedan dess kommenterat Kenzas bloggande, och nu har hon tröttnat.

“ ‘Varför uppdaterar du så dåligt? Varför tar du så dåliga bilder? Varför gör du inga vloggar? Du har blivit så tråkig!’ Ja, jag ber om ursäkt för det. Men vissa dagar får jag ge alla mina krafter till att samla mig och sluta gråta och då är det inte så lätt att ta upp kameran eller sätta sig och skriva om sin dag. Jag trodde att ni alla förstod det.” Skriver hon i ett blogginlägg.

Får kritik igen

I veckan flög hon till Dubai, och även det har hon fått kritik för. Nu menar läsarna istället att hon redan verkar ha glömt sin pappa.

“Jag fattar att ni kanske tänker att jag mår bra nu för jag lägger upp bilder där jag poserar och ler. Men jag mår inte bra, inte på långa vägar. Jag försöker bara gå tillbaka till mitt jobb och vanliga liv men vissa dagar går det inte att låtsas. Vissa dagar äter sorgen och saknaden upp mig och jag skriker efter pappa tills jag knappt kan andas.” skriver Kenza.

Vill sörja på sitt sätt

Hon menar att hur hon är gör så får hon kritik för sitt agerande. Nu ber hon läsarna satt lämna henne ifred och få sörja på sitt sätt.

“Vill jag ena dagen sysselsätta mig med jobb & blogg och andra dagen stänga in mig hemma så måste jag få göra det. Jag ber er bara ha överseende med det och tänka steget längre innan ni skriver något som kanske sårar mig.” skriver Kenza Zouiten.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert:

LÄS VIDARE

Lista: Så mycket tjänar ”Guldtuben”-profilerna

ÄMNEN I ARTIKELN

Kenza Zouiten Subosic