Babylycka: Mårten Andersson ska bli pappa

Publicerad:
Uppdaterad:
Mårten Andersson.
Foto: Leif R Jansson / TT / TT NYHETSBYRÅN
Mårten Andersson.

NÖJE

Komikern Mårten Andersson ska bli pappa.

Dessvärre släppte han bomben den första april – varpå många trodde att han skämtade.

– Insåg för sent att datumet var väldigt dåligt valt för den glada nyheten, men JA det stämmer och vi är superglada, säger han till Nöjesbladet.

Komikern Mårten Andersson, 43, har haft en tuff period med sin serbiska flickvän Stanislava Cvetkovic, 29. Paret har bott i Marbella i Spanien på grund av att Stanislava inte har fått uppehållstillstånd i Sverige.

– Vi har väntat i drygt 13 månader hittills på att få ett sambovisa för min fästmö, men inte ens fått en intervju ännu. Det är det helvetet vi och så många andra gått igenom de senaste åren på grund av Migrationsverket, förklarade Mårten för Nöjesbladet i höstas när de förlovade sig.

Det problemet är sedan i december löst och nu har de även något annat att glädja sig åt. Första april lade Mårten Andersson ut en bild på sig och Stanislava när de solar.

– Antingen har min fästmö ätit för mycket pizza, eller så är hon gravid med vårt första barn, skrev alltså komikern och många tog det för ett aprilskämt.

”Datumet var väldigt dåligt valt ”

Men när Nöjesbladet når Mårten inser han att det var helt fel dag att skämta om en så allvarlig sak.

– Insåg för sent att datumet var väldigt dåligt valt för den glada nyheten, men JA det stämmer och vi är superglada.

Han berättar att barnet är planerat till oktober och att allt känns bra.

– Livet känns fantastiskt eftersom min fästmö också fick svenskt visa i december. Så nu hoppas vi bara att allt går fortsatt bra och att barnet blir friskt och kommer hålla på Hammarby, avslutar Mårten och skrattar.

Förutom att ladda upp inför den kommande papparollen driver Mårten stand up-klubben Raw i Stockholm som han startade 2004.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN