Jill Johnson fortsatt sjuk – fler föreställningar ställs in

”Hon har ju svullna stämband och en hosta som inte ger sig”

avLeo Pettersson

Tre till föreställningar av ”That’s life” på China Teatern ställs in.

Jill Johnsons luftrörskatarr och hosta har inte gett sig än.

– Nu tar vi det säkra före det osäkra, säger producenten Patrik Krall.

I förra veckan tvingades Jill Johnson, 44, ställa in tre föreställningar av showen ”That’s life” på China Teatern på grund av sjukdom. Det rörde sig då om Stockholmspremiären.

Nu framgår det att artisten är fortsatt sjuk och att tre föreställningar även denna vecka ställs in.

1 av 2 | Foto: Gustav Mårtensson / Aftonbladet / 3160
Jill Johnson.

– Hon har ju svullna stämband och en hosta som inte ger sig. Och det är en otroligt krävande föreställning rent sånginsatsmässigt. Så det är ingenting som går att genomföra, säger Patrik Krall, en av producenterna för föreställningen.

Liten risk för inställt nästa vecka

Beslutet togs på onsdagseftermiddagen. De berörda föreställningarna som nu ställs in är de som var schemalagda 12, 13 och 14 april.

– Vi får boka om föreställningarna till kommande veckor, säger Patrik Krall som hoppas och tror att detta blir de sista föreställningarna som ställs in.

– Hon har blivit så pass mycket bättre att det är väl ingen risk att det blir inställt nästa vecka också. Men nu tar vi det säkra före det osäkra.

Senare på onsdagskvällen skrev Jill Johnson om beskedet på Instagram.

”Showen är mitt max, i omfång, hjärta och själ. Jag vill ge er allt och jag vill sjunga i hundra år till! Nästa helg, då jäklar!!! Jag är naturligtvis innerligt ledsen för allt besvär det drar med sej”, skriver hon.

ARTIKELN HANDLAR OM