”Det sprutade blod”

Publicerad 2013-05-10

Rennie Mirro skar upp ansiktet i Agnes scenshow

MALMÖ. Det var en olyckshändelse som kunde gått illa.

Rennie Mirro åkte till akuten – efter att ha fått Agnes Carlssons klack i pannan.

– Det var tur att jag fick behålla ögat, säger han.

Det var på repetitionen för mellanaktsnumret med Agnes Carlsson och Darin Zanyar på arenan i går som olyckan var framme.

Mitt i Agnes Carlssons framträdande försökte Rennie Mirro, 41, chef för svenska delegationen och producent för mellanaktsshowen, hindra sångerskan från att snubbla på tygstycken på hennes klänning.

Då fick han sångerskans klack, prydd med vassa metalldetaljer, i pannan.

– Ja, jag har hört från kollegor på plats att Rennie fick Agnes klack i pannan. Det var en olyckshändelse som kunde gått illa. Men Rennie har fått omvårdnad och mår bra, säger Anna Wilborg, presschef för svenska delegationen.

”Det sprutade blod”

När Nöjesbladet pratar med Rennie Mirro på telefon vill han själv inte gå in på vilken artist som var inblandad i olyckan, men att det var en ren olyckhändelse.
– Det var tur att jag gick behålla ögat. Det var oflax. Jag sträckte mig fram för att ta bort tygstyckena. Först trodde jag att det var ögat, men när jag insåg att det inte var det var jag mest orolig att jag skulle bloda ner klänningen, säger Rennie Mirro.
Efter olyckan åkte han till akuten, och fick sys med sju stygn.

– Det sprutade blod när det hände. Jag åkte direkt till sjukhuset för att kolla så jag inte hade fått bristningar i ögat eller i näsgången. Jag hade verkligen tur, säger han. Agnes Carlsson och Darin gör en gemensam mellanakt i den andra semifinalen på torsdag, då de båda göra ett medley med deras hits.

Nöjesbladet har sökt Agnes skivbolag för en kommentar om olyckan.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln