Tjuvkika på Isabel Marant för H&M

Lanseringen av Isabel Marant för H&M närmar sig med stormsteg och kedjan gav för några timmar sen den allra första smygtitten på kläderna ur kollektionen. Modell var designern Isabel Marant själv.

Isabel Marant visar första tjuvkiken på kollektionen för H&M som släpps i höst.
Isabel Marant visar första tjuvkiken på kollektionen för H&M som släpps i höst.

Bohochict, stilrent och trendigt kännetecknar Isabel Marants, 46, designestetik. Att döma av smygtitten som H&M twittrade under tisdagskvällen är det just sådana plagg man kan vänta sig av designsamarbetet.

Kollektionen släpps i butik den 14 november och i den tjuvkik som det bjöds på i går syns designern själv, Isabel Marant, prova en mönstrad klänning med låg midja.

”H&M-följare, ni är de första någonsin som får se @isabelmarant bära #HMIsabelMarant-kollektionen! Vad tycker ni?" skrev klädjätten på sin Twitter och bifogade bilden.

Också skorna med i kollektionen?

I tjuvtitten bär Marant ett par konklackade boots med fransar, typiska för Marant, men det är oklart om även de är en del av kollektionen.

Beskedet att det är just Isabel Marant som står för höstens stora designsamarbete med H&M kom för blott en månad sedan. Gissningsvis hinner klädjätten bjuda på många fler tjuvkik tills det är dags för plaggen att hamna på butikshyllorna.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN