Här ramlar Carola rakt genom glasbordet

Carola hoppar plötsligt upp på glasbordet.

Då brakar det ihop fullkomligt och Carola faller på scenen i kvällens ”Berg & Meltzer på Oscars”.

–  Det ser ju inte så graciöst ut när man ramlar med häcken mot publiken, säger hon till Nöjesbladet.

I premiäravsnittet av Kanal 5:s ”Berg & Meltzer på Oscars” gästas Carina Berg och Christine Meltzer av bland andra Carola Häggkvist.

Tillsammans framför de Carolas ”Sanna vänner” inför publiken på Oscarsteatern i Stockholm.

Under låtens gång bestämmer sig Carola plötsligt för att hoppa upp på glasbordet på scenen varpå den fullkomligt rasar ihop, till allas stora förvåning.

– Det var absolut inte planerat. Glasskivan vek sig. Jag tar risker och chanser. Allt provar man inte på soundcheck och jag trodde att den skulle hålla. Och det var tur att det inte blev en olycka. Den var byggd så att glasskivan inte gick itu utan den föll ihop i stället. Men det ser ju inte så graciöst ut när man ramlar med häcken mot publiken, säger Carola till Nöjesbladet om händelsen.

”Drabbar bara mig själv”

Bara några sekunder efter det oväntade fallet upptar hon sången igen.

– Det var ganska signifikativt, för de ville prata om vad som var typiskt mig och det är väl det här att man måste våga ta risker ibland, även fast man kan åka genom isen. Så länge det bara drabbar mig själv. Det måste man kunna ta. Det jag gör syns offentligt, det är väl det som är den stor skillnaden. Men the show must go in!

Ont i knäet efter ”Så mycket bättre”

Under fallet gjorde sig skadan från förra årets ”Så mycket bättre” påmind. Då skadade hon sig under Ola Salos cricketmatch.

– Jag kände av mitt redan skadade knä. Jag har ännu inte opererat mitt korsband som gick av under förra årets ”Så mycket bättre”. Så den är fortfarande paj. Men det gick bra ändå. Det kändes bättre redan samma kväll. Jag är inte lika smidig i dag, som jag var förut. Dels för att jag är skadad i knäet och så har man ju lagt på sig lite extra.

Är du lite av en olycksfågel?

– Nej då, tvärtom! Tänk på alla gånger det inte har gått snett!

Carola berättar att hon under inspelningarna av ”Berg & Meltzer på Oscars” bland annat också gjorde en parodi på sig själv när hon sjunger ”Evighet”.

– Jag hade på trippla behåar och överdriver så mycket som möjligt med både underkäken, fläkten, blommor, flaggor och musikerna.

Programmet sänds på söndagskvällen klockan 21.00 på Kanal 5.

Publisert: