Hon är Per Holknekts nya kärlek

NÖJE

Här visar paret upp sig på röda mattan

1 av 5
Per Holknekt.

Det är tre år sedan hans dramatiska uppbrott med Lena Philipsson orsakade skandalrubriker.

Nu visar entreprenören Per Holknekt, 55 upp sig med sin nya kärlek, fotografen Anna Lundell, 36.

– Jag är mycket, mycket happy, skriver Holknekt i ett mejl till Nöjesbladet.

Per Holknekts skilsmässa med Lena Philipsson 2012 orsakade stora rubriker när det stod klart att Holknekt fallit tillbaka i sitt alkoholmissbruk - och varit otrogen. Tre år senare har entreprenören och Odd Molly-grundaren gått vidare och hittat en ny kärlek. Nu visar han upp sig offentligt med nya flickvännen Anna Lundell.

– Anna är fantastisk och jag är mycket mycket happy. Vore larvigt och ojuste att förneka, skriver Per Holknekt i ett mejl till Nöjesbladet.

Är modefotograf

Anna Lundell jobbar som fotograf på modeföretaget MNO International i Stockholm och paret har poserat tätt ihop på flera premiärer på röda mattan den senaste tiden. På sitt Instagramkonto publicerade Anna för drygt en vecka sedan en bild på Per Holknekt, ytterligare en vän och en hund i en båt i strålande solsken med bildtexten ”Båttur till Ekerö”.

”Rädd att såra”

Per Holknekt har tidigare sagt att uppbrottet med Philipsson gjort att han blivit rädd för att träffa kvinnor.

– Jag ser sådär ut, men det är inte svårt att träffa kvinnor. Alls. Fast jag är inte ­jätteintresserad nu. Jag är rädd att jag ska såra någon, också, berättade han för Nöjesbladet för ett år sedan.

Den rädslan verkar alltså ha försvunnit nu. Och i dag har också ex-frun Lena Philipsson hittat kärleken på nytt i modellen och skådespelaren Pierre Leander. Paret visade för första gången sin relation öppet på Melodifestivalens efterfest för drygt ett år sedan.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!