Smail Alihodzic

”Paradise hotel”-Smail om sitt sexmissbruk: ”Jag har använt sex som en sköld”

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

Paradise hotel-profilen Smail levde länge med ett sexmissbruk.

Men ju fler tjejer han träffade, desto ensammare kände han sig.

– Det blev lite som att jag höll på att förlora mig själv, säger han i ”Kändispodden”.

Smail Alihodzic, 27, lämnade ett stort avtryck som både storspelare och flickfavorit i ”Paradise hotel”.

Hans sexliv blev en snackis – och hans påstående om att ha haft sex med 500 tjejer skapade rubriker. Men bakom festandet och flörtandet fanns en mörk baksida. Ett krossat hjärta i 15-årsåldern ledde honom in på en destruktiv bana, där han började använda sex som en ”quick fix”.

– Det tog väldigt hårt på mig. Väldigt tidigt kände jag nu skiter jag i det här. Jag ska bara ”go bananas” och träffa så många tjejer jag kan och som är intresserade av mig, för det verkar inte som att hon är det, berättar han för Benjamin Andree i ”Kändispodden”.

– Det var lite ett ”fuck you” till henne.

”Sex blev som en drog”

Han använde sexet som en verklighetsflykt.

– Sex blir ju lite som en drog, när du har det mycket. Precis som med alkohol och allt annat. Det blev lite som att jag höll på att förlora mig själv. Ju mer sex man hade, så för varje gång försvann en bit av en själv. Jag måste bestämma mig för att sluta med det här nu innan jag tappar mig själv och jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde då, säger han och utvecklar:

– Jag är också extremt känslig. Jag har tidigare inte vågat visa det och använt sex som en sköld. Det är svårt att förklara det för det är ett väldigt djupt ämne, men om du är missbrukare med droger och alkohol så försöker du försvinna från verkligheten. Lite så var det väl ett tag för mig när jag träffade massa olika tjejer, jag kände att jag försvann lite från verkligheten. Då i stunden kändes det rätt, men så försvann det. Då behövde jag det igen.

Ett tabu

Smail har aldrig upplevt att hans många sexpartners har irriterat någon – tvärtom. Killar har nästintill hyllat honom och tjejer har trott att han måste vara bra i sängen. Det vittnar mer om hur samhället är funtat, menar Smail, än om honom själv. Samtidigt ser han att det finns ett tabu kring att prata om just sexmissbruk, vilket han tycker är konstigt.

– Jag fattar inte varför det är en sådan tabu. Nu har jag aldrig varit beroende av droger, men om man lyssnar på en gammal missbrukare som pratar som har vänt det och lever ett positivt och bra liv just nu och man själv lever i ett missbruk nu, så måste det ju vara inspirerande att höra. Man ska våga öppna upp och prata om det, förklarar han i ”Kändispodden”.

I dag har han brutit med sin gamla livsstil – och mår dessutom mycket bättre.

– Det senaste året jag känner inte ens igen mig själv längre. Nu väljer jag vara hemma en fredag eller lördag och läser en bok, så var det inte för två år sedan.

Avsnittet med Smail Alihodzic publiceras den 14 februari.

ANNONS

Se ditt kreditscore, din budget och mycket mer. Gör en kreditkoll på dig själv - helt gratis. Se din kreditkoll direkt

Extern länk från MinKreditkoll

Kolla här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Det du inte visste om ”Paradise hotel” 2018

ÄMNEN I ARTIKELN

Smail Alihodzic

Missbruk

Paradise hotel