Jockiboi och Jonnas fina gest

Uppfyller Alexander Falks stora önskan

NÖJE

Bland cancersjuke Alexanders stora önskningar finns en heldag med Jockiboi och Jonna.
För att uppfylla hans dröm tar de med honom till Liseberg där de har hela nöjesparken för sig själva.
– Det var en riktigt underbar dag. En av de bästa jag haft i mitt liv, säger Alexander i programmet.

Alexander Falk, 18, är döende i cancer. Han vet inte hur lång tid han har kvar att leva. Bland hans drömmar finns en önskan om att spendera en heldag tillsammans med Joakim ”Jockiboi” Berg och Jonna Lundell eftersom att de är hans favoritpar på Youtube. En dröm som de bestämmer sig för att uppfylla.
– Det är så jävla hemskt att en så bra, glad och positiv människa, som verkligen sprider glädje till andra ska behöva vara 18 år, eller till och med 16 när det här började. Han har accepterat det och vill leva för att göra andra glada den tiden han har kvar. Det är så sjukt fint att tänka på det sättet han gör, säger Jockiboi i programmet.

Själva på Liseberg

Tillsammans med Alexander spenderar Jockiboi och Jonna hela dagen på Liseberg i Göteborg. Gänget får ha hela nöjesparken för sig själva. De åker karuseller och får tillgång till obegränsade spel i spelhuset. Alexander vinner en stor chokladkaka.
– Idag har varit en av de roligaste dagarna jag har haft på jättleänge. Det var en riktigt underbar dag. En av de bästa jag haft i mitt liv, säger Alexander i programmet.
Innan dagen är slut får han även tända upp alla de 5 miljoner lampor som finns på Nöjesparken. Både Jockiboi och Jonna är tagna av upplevelsen och meddelar att de ska hälsa på Alex igen.
– Det man kan lära sig av Alex är att ta vara på det man har, säger Jockiboi.
Jockiboi och Jonna sänds tisdag den 13 december klockan 20.00 på viafree.

Nöjesbladet har sökt Jockiboi.

ARTIKELN HANDLAR OM