Heta romantiska rykten kring ”Stranger Things”-paret

NÖJE

Det frustar av romantik mellan två unga karaktärer i Netflix mysrysiga tv-succé ”Stranger Things”. Nu verkar det som om skådespelarna Charlie Heaton och Natalia Dyer har fått till det i det verkliga livet

Rykten om att det pågår romantiskt kuckelimuck i det verkliga livet har ständigt surrat kring det vackra Stranger Things-paret. I vintras försökte nöjessajten TMZ ta reda på fakta kring det eventuella kuckelimucket. En TMZ-reporter lurpassade på Los Angeles flygplats och ställde den brännheta frågan till en intet ont anande Natalia Dyer.

Lurigt svar

Men inte ens den trixiga nöjessajten TMZ fick något riktigt svar. Ett leende och ett kryptiskt ”ha en bra dag” var det enda svaret Dyer vid tillfället gav.

Romantikens huvudstad

Nu verkar det som om det vackra paret slutat att smyga. Och självklart beror det på Paris ( Mon Chéri, fromage, d'Amour o.s.v). Det vackra paret har nyligen setts spatsera runt romantikens huvudstad hållandes hand. Men inte nog med det. Rapporter har kommit in om det har delats hörlurar och att Charlies arm på ett mycket bekvämt sätt har hållit om Natalias axel.

ARTIKELN HANDLAR OM