Laila Bagge till sjukhus – efter magproblem

NÖJE

Tvingades tillbringa natten på akuten

1 av 2 | Foto: MAGNUS SANDBERG
Laila Bagge.

Laila Bagge, 44, missade morgonens sändning av Rix Morron Zoo.

I stället fick hon åka från sin kärleksweekend i Riga till akuten.

– Riga verkar inte vara något att rekommendera säger radiokollegan Roger Nordin.

I morse skulle tv- och radioprofilen Laila Bagge varit tillbaka på jobbet i Rix Morron Zoo efter en semesterhelg i Riga med pojkvännen Korosh Kananian.

Så blev det inte.

I stället hamnade hon på akuten med magproblem.

”Vi trodde att vår vän Laila skulle vara på plats i studion idag efter sin kärleksweekend i Riga. Men hennes mage satte stopp för dessa planer... I stället har hon tillbringat natten på Danderyds sjukhus. En liter dropp senare mår hon mycket bättre. Nu är hon hemma och vilar upp sig”, skriver kollegan Roger Nordin på radioprogrammets Instagram.

Överraskade med resa

För Nöjesbladet berättar Roger att han och de övriga kollegorna på Rix Morron Zoo fick ett sms från Laila tidigt i morse.

– Hon skickade hon bara en bild till oss kollegor på sig själv i en sjukhussäng och då blev vi livrädda naturligtvis, säger han.

Exakt vad hon drabbats av är oklart.

– Hon dricker för lite vatten, så vi brukar tvinga i henne här ibland. Antingen är hon uttorkad eller är det någon bakterie hon har dragit på sig i Riga. Hon har tagit lite prover på Danderyds sjukhus i natt så nu är hon hemma och vilar upp sig.

”Förbjudit henne att komma till jobbet”

I vanliga fall leder Roger Nordin och Laila Bagge morgonprogrammet Rix Morron Zoo tillsammans och får då och då sällskap av gäster. Nu har Roger uppmanat Laila att vila.

– Vi har typ förbjudit henne att komma till jobbet. Vi räknar inte med att hon är här i morgon i alla fall, säger han.

Nöjesbladet har sökt Laila Bagge.

ARTIKELN HANDLAR OM