Sofia Richies hämnd efter vännens romans med exet

Avföljer Hamlin-systrarna och mamman Lisa Rinna

Scott Disick och Sofia Richie.
Scott Disick och Sofia Richie.

När exet Scott Disick började dejta familjevännen Amelia Hamlin fick Sofia Richie nog.

Nu har hon tagit bort alla systrarna Hamlin och mamman Lisa Rinna från Instagram.

– Hon känner sig sviken av dem, säger en källa till Daily Mail.

När Sofia Richie, 22, märkte att familjevännen Amelia Hamlin, 19, började dejta Richies ex Scott Disick, 37, valde hon att ta ut sin hämnd på hela familjen. Hon har nu avföljt samtliga Hamlin-systrar och även mamman Lisa Rinna från plattformen Instagram, skriver Daily Mail.

Bara två månader efter att Richie gjort slut med Disick en andra gång så har han börjat dejta hennes vän Amelia. Det är ett beslut hon enligt uppgifter har blivit besviken på och något som nu visas på sociala medier.

– Då Richie och Hamlin sedan långt tidigare varit familjevänner såg Richie det här som ett stort svek, säger en källa till Daily Mail.

Källor nära Hamlins föräldrar, Lisa Rinna och Harry Hamlin, har sagt till The Sun att de inte känner sig tillfreds med att deras dotter dejtar Disick.

Delilah Belle Hamlin and Amelia Gray Hamlin.
Delilah Belle Hamlin and Amelia Gray Hamlin.

– De ska vara oroliga över Scotts ålder och att han kommer med så mycket bagage, speciellt med tanke på Amelias egna problem med psykisk ohälsa, säger en källa.

Disick är sedan tidigare känd för att länge varit ihop med realitystjärnan Kourtney Kardashian, 41, som han har tre barn tillsammans med. Richie avföljde även dem när hon och Disick slutade dejta varandra.

Sofia Richie har också hon börjat dejta en ny partner. enligt Us Weekly handlar om Matthew Morton, 27, som hon dejtat under den senaste månaden.

– De har känt varandra sedan tidigare och är exalterade över att börja träffas som ett par. Sofias familj har godkänt Morton, säger en källa till Us Weekly.

Publisert:

LÄS VIDARE