Jessica Wahlgren

Kändisparets nya kärleksbesked

Jessica Wahlgren och Magnus Norman flyttar ihop

Av: 

Rosanna Berg

NÖJE

Jessica Wahlgren och Magnus Norman avslöjade i somras att de är ett par.

Nu har de tagit ytterligare ett steg då de snart blir sambo.

”Vi har hittat ett hus”, skriver Jessica Wahlgren till Hänt.

Jessica Wahlgren och Magnus Norman
Jessica Wahlgren och Magnus Norman

I augusti förra året avslöjade Jessica Wahlgren, 46, som är före detta svägerska och vän till Pernilla Wahlgren, 53, att hon och tidigare tennisproffset Magnus Norman, 44, är ett kärlekspar.

”Vi kan bekräfta att vi är tillsammans”, skrev Jessica Wahlgren då i ett sms till Aftonbladet.

Drygt ett halvår senare verkar det som att paret tagit ytterligare ett steg i relationen. Nu ska de flytta ihop, rapporterar Hänt.

”Vi har hittat ett hus”, bekräftar Wahlgren för tidningen.

Köpt hus i Täby

Huset de köpt tillsammans ligger i Täby. Det är i samma område som Jessica Wahlgren själv tidigare bott i, och nyligen lades lägenheten ut till försäljning för 3 195 000 kronor, berättar mäklaren Fredrik Lagerkrantz för Hänt.

– Lägenheten är såld och det var en bra budgivning, säger han.

Jessica Wahlgren var tidigare gift med Linus Wahlgren, 44. Tillsammans har de barnen, Colin och Linn. De skilde sig 2012.

Sedan dess har exparet en nära relation och Jessica Wahlgren har kommit att bli en del av Wahlgren-familjen och syns ofta i realityserien ”Wahlgrens värld” eftersom hon inte bara är vän till Pernilla Wahlgren, utan även hennes sminkös.

Kärlekshyllningen till Jessica

När Jessica Wahlgren fyllde år förra veckan la Magnus Norman ut en bild på dem tillsammans på Instagram. I inlägget gratulerar han sin flickvän med en rejäl kärlekshyllning.

”När vi började prata kändes allt så naturligt. Så där ärligt och okomplicerat ni vet. Som om vi känt varandra i ett annat liv eller nåt. Svårt att förklara”, inleder han.

Han skriver vidare att deras tajming kanske inte var den bästa, men att de hade svårt att hålla sig ifrån varandra. Något han är väldigt glad över i dag.

”Du är omtänksam mot alla, rolig, djup, rak och ärlig, charmigt glömsk , snabbtänkt, har nära till skratt och du får alla runt dig att må bra. Tacksam för att du plötsligt dök upp i mitt liv och för att just jag får leva med dig”, avslutar han inlägget.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten


Publisert:

LÄS VIDARE

Kändisparen du kanske glömt – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Jessica Wahlgren

Magnus Norman