Kenny Solomons

Tess Merkel och Kenny Solomons skiljer sig efter långa kampen

”Jag vill varna andra för att göra samma misstag som jag”

Av: 

Anna & Hans Shimoda

NÖJE

Kampen för att rädda äktenskapet var förgäves.

Nu har Tess Merkel och Kenny Solomons beslutat sig för att skiljas.

”Hur mycket vi än älskar varandra så har vi bestämt, på grund av önskan från andra, att gå skilda vägar”, skriver Kenny Solomons på Instagram.

I december förra året valde sångerskan Tess Merkel och maken Kenny Solomons att flytta ifrån varandra, enligt egen utsago för att rädda sitt äktenskap.

”Just nu går vi igenom en tuff period privat. Men vår kärlek till varandra är så stark och inget vi vill slänga bort utan vidare. Den är värd att kämpa för. Därför har vi valt att tillfälligt separera, för att få perspektiv och gemensamt jobba vidare på vår relation”, skrev Tess Merkel i ett sms till Aftonbladet.

I samma veva förklarade hon i ”Efter fem” i TV4 vad det var som skavde.

– Det är ju jag och mina två barn och deras pappa och en dynamik som måste fungera och det är inte heller helt enkelt för Kenny att komma in och bli bonusfarsa.

Tess Merkel och Kenny Solomons.

Flyttade till ny stor lägenhet

Paret lyckades rida ut stormen och köpte en ny stor lägenhet i Hammarby Sjöstad som de flyttade in i tidigare i år. Men ansträngningarna verkar ha varit förgäves. I går lade Kenny ut ett inlägg på Instagram där han skriver att de nu bestämt sig för att gå skilda vägar.

”Hur mycket vi än älskar varandra så har vi bestämt, på grund av önskan från andra, att gå skilda vägar. Jag älskar den här personen av hela mitt hjärta och vi kommer alltid att vara vänner och starka affärspartners”.

Han fortsätter att hänvisa till att tillvaron är komplicerad på grund av familjekonstellationen, samma skäl som Tess Merkel angav i ”Efter fem” för snart ett år sedan.

”Mitt hjärta krossas av att behöva säga att vårt äktenskap som vi känner det har kommit till vägs ände”, skriver Kenny Solomons vidare.

Pandemin en orsak

I ett sms till Aftonbladet anger han primärt den pågående pandemin som orsak till skilsmässan.

”Jag vill varna andra för att göra samma misstag som jag. Den här pandemin har förvandlats till en sidopandemi. Jag har varit fast besluten att rädda mitt företag och jobbat dygnet runt. Men jag har misslyckats med min familj. Jag lyckades rädda mitt företag, men var det värt det? Absolut inte. Jag skulle ge vad som helst för att få mitt liv tillbaka. Kärlek är mycket viktigare att kämpa för än affärer och pengar. Den här gången räckte det inte med att säga förlåt”.

Paret gifte sig under Prideveckan 2017 i Stockholms stadshus. Bruden var klädd i en regnbågsfärgad klänning och bland bröllopsgästerna märktes bland andra Tony Irving, Hanna Hedlund, Andreas Lundstedt, Sarah Dawn Finer och Christian ”Kicken” Lundqvist.

ANNONS

Vitare tänder och ett fräscht leende 2022? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Extern länk från Dentway

Köp här

Tess Merkel och Kenny Solomons gifte sig under Prideveckan 2017 i Stockholms stadshus.
Publisert:

LÄS VIDARE

Kändisparen du kanske glömt – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Kenny Solomons

Tess Merkel

Skilsmässa