”Bridgerton”-hunken favorit till att bli nästa James Bond

Regé-Jean Page, 31, populär hos spelbolagen efter succén

Regé-Jean Page.
Regé-Jean Page.

Netflix-succén ”Familjen Bridgerton” slår tittarrekord och kan få sju säsonger till.

Nu tippas seriens stjärna Regé-Jean Page, 31, bli nästa James Bond.

– Vi har sett ett stort intresse för honom efter ”Familjen Bridgertons” succé, säger Alex Apati på spelbolaget Ladbrokes.

Regé-Jean Page gör succé som Simon Basset i Netflix kostymdrama ”Familjen Bridgerton”. Nu rankas 31-åringen som en av huvudkandidaterna att bli nästa James Bond. I september stod det klart att Bondfilmen ”No time to die”, med premiär i april, blir Daniel Craigs sista. Enligt brittiska spelbolag är Page en av de fyra mest troliga att ta över som agent 007. skriver The Sun.

Framför honom ligger endast Tom Hardy, 43, James Norton, 35, och Idris Elba, 48, som det ryktats om tidigare. Men det skulle snart kunna komma att ändras, menar Alex Apati på spelbolaget Ladbrokes.

– Vi har sett ett stort intresse för Regé-Jean Page efter ”Familjen Bridgertons” succé och vi skulle inte bli förvånade om vi får se honom gå förbi Idris Elba, James Norton och till och med Tom Hardy för att ta över spelförstaplatsen, säger Alex Apati till The Sun.

Regé-Jean Page med Phoebe Dynevor i streamingsuccén ”Familjen Bridgerton”.
Regé-Jean Page med Phoebe Dynevor i streamingsuccén ”Familjen Bridgerton”.

Vill ha åtta säsonger

Serien baseras på ”Bridgerton”-böckerna av Julia Quinn. Den första romanen fokuserar på Daphne Bridgerton och hennes på-och-av-romans med Pages karaktär Simon Basset, hertigen av Hastings.

”Familjen Bridgerton” slog Netflix julrekord och har setts i 63 miljoner hushåll sedan juldagen, vilket innebär streamingtjänstens femte bästa lansering av en serie någonsin. Nu hoppas skaparen Chris Van Dusen kunna göra sju nya säsonger av serien.

– Jag skulle älska det, säger han till Collider.

– Eftersom det är en familj med åtta barn och det finns åtta böcker så skulle jag älska att kunna fokusera på och verkligen berätta historier och kärlekshistorier om alla Bridgertonsyskonen.

Var med i ”Harry Potter”

Om Page blir nästa James Bond skulle det inte vara första gången han syns i en stor filmfranchise. Den Londonfödde skådespelaren, som tillbringade sin tidiga barndom i mammans hemland Zimbabwe, hade en liten roll i ”Harry Potter och dödsrelikerna, del 2” från 2011, där han stod bredvid Hermione Granger (Emma Watson) i en bröllopsscen.

Publisert:

LÄS VIDARE