Depps och Heards kärleksnäste till salu

Se bilderna: Takvåningen till salu för 17,5 miljoner kronor

Uppdaterad 2022-06-13 | Publicerad 2022-06-12

Johnny Depp ägde totalt fem takvåningar i den ikoniska fastigheten Eastern Columbia Building. Nu är en av dem till salu igen.
Johnny Depp ägde totalt fem takvåningar i den ikoniska fastigheten Eastern Columbia Building. Nu är en av dem till salu igen.

Johnny Depps och Amber Heards tidigare takvåning är till salu.

Efter den uppmärksammade rättegången säljs nu ett av parets bostäder där många av grälen ska ha utspelat sig.

Priset: 17,5 miljoner kronor.

Byggnaden i sig är redan ett landmärke i Los Angeles.

Att Johnny Depp, 59, och Amber Heard, 36, under sitt stormiga äktenskap bodde högst upp i fastigheten Eastern Columbia Building har gjort den ännu mer uppmärksammad, efter den tv-sända rättegången där många av parets gräl i detalj kartlagts, gräl som i flera fall utspelat sig i takvåningarna i den lyxiga fastigheten.

Enligt sajten TopTenRealEstateDeals.com ägde Johnny Depp fem av takvåningarna högst upp i byggnaden under sitt äktenskap med Amber Heard, men efter skilsmässan 2016 lade han ut alla till försäljning för totalt 12,78 miljoner dollar, motsvarande drygt 126 miljoner kronor.

Efter den uppmärksammade rättegången har en av lyxvåningarna återigen lagts ut till försäljning och enligt mäklaren var det just här som Depp och Heard tillbringade mycket av sin tid när de vistades i Los Angeles.

Lägenheten, på 165 kvadratmeter, beskrivs som ett takloft med öppen planlösning i två våningar, med ett sovrum på övervåningen, privat terrass och totalt två badrum.

Den som slår till får också tillgång till en saltvattenpool och soldäck på byggnadens tak, spa, gym, en trädgård och portvaktsservice dygnet runt. I annonsen framgår att lägenheten har luftkonditionering och att både tvättmaskin och torktumlare ingår i köpet.

Dessutom finns tillgång till garage i fastigheten, som är belägen på en 2000 kvadratmeter stor tomt.

Priset för takvåningen är satt till 1,765 miljoner dollar, motsvarande omkring 17,5 miljoner kronor. Och den som har råd med det ser nog inte heller månadsavgiften på 12 400 kronor som ett hinder.

Amber Heard och Johnny Depp 2015.
Amber Heard och Johnny Depp 2015.

Både Johnny Depp och Amber Heard dömdes i rättegången för förtal, där hon dömdes att betala 15 miljoner dollar i skadestånd till honom och han 2 miljoner dollar till henne. Medan Depp uttryckt att han är nöjd med domen har Heard meddelat att hon vill överklaga.

Allt om Depps och Heards stormiga äktenskap, skilsmässa och den uppslitande rättegången, dag för dag, finns att läsa här.

Rockbjörnen

LÄS VIDARE