Dwayne Johnson ilska mot Vin Diesel efter ”Fast and furious”-bråket: ”Manipulativ”

”Blev mycket förvånad”

Dwayne ”The Rock” Johnson.
Dwayne ”The Rock” Johnson.

Dwayne ”The Rock” Johnson håller inte tillbaka sina känslor kring sin ”Fast and furious”-kollega Vin Diesel efter skådespelarens senaste drag.

I en ny intervju kallar ”The Rock” honom för manipulativ.

– Vins inlägg var ett exempel på hans manipulation, säger han till CNN.

Skådespelaren Vin Diesel, 54, publicerade i november ett Instagraminlägg som gillats av miljontals människor, där han bad Dwayne ”The Rock” Johnson, 49, att komma tillbaka till den populära filmserien ”Fast and furious”.

I en ny intervju med CNN berättar Dwayne Johnson att han blev ”mycket förvånad” över Vin Diesels inlägg.

Han säger att de två hade kontakt privat i somras, där han direkt och bestämt sa att han inte skulle återvända till ”Fast and furious”.

– Jag var bestämd men ändå vänlig med mina ord och sa att jag alltid skulle stötta casten och alltid hoppas på att filmserien ska vara framgångsrik, men att det inte fanns någon chans att jag skulle återvända. Jag pratade privat med mina partners på Universal också, som alla var väldigt stöttande eftersom de förstod problemet, säger Dwayne Johnson.

”Gillade inte att han tog upp sina barn”

Han fortsätter.

– Jag gillade inte att han tog upp sina barn i inlägget, likaså Paul Walkers död. Lämna dem utanför det. Vi hade pratat om detta för månader sedan och kom till en klar överenskommelse. Mitt mål var hela tiden att avsluta min fantastiska resa med denna otroliga ”Fast and furious”-serie med tacksamhet och värdighet. Det är olyckligt att den här offentliga dialogen har gjort vattnet grumligt.

Vin Diesel.
Vin Diesel.

Diesel: ”Du måste dyka upp”

Instagraminlägget som Dwayne Johnson refererar till publicerade Vin Diesel den 7 november. Där skrev han bland annat:

”Min lillebror Dwayne... tiden har kommit. Världen väntar på slutet av Fast 10. Som du vet hänvisar mina barn till dig som farbror Dwayne i mitt hus” och ”jag sa till dig för flera år sedan att jag skulle uppfylla mitt löfte till Pablo.”

Han skrev också:

”Jag säger detta av kärlek... men du måste dyka upp, lämna inte filmserien på tomgång du har en mycket viktig roll att spela.”

Stjärnornas fejd ska enligt källor till People ha påbörjats under inspelningen av den åttonde filmen 2016. Dwayne Johnson skrev då också ett nu raderat Instagraminlägg där han uttryckte sin irritation mot de manliga skådespelarna i filmen.

Publisert:

LÄS VIDARE