Måns och Ciara Zelmerlöw gästar ”Solsidan”

Uppdaterad 2022-02-18 | Publicerad 2021-12-05

Måns och Ciara Zelmerlöw.
Måns och Ciara Zelmerlöw.

Tidigare har Carolina Gynning gjort ett inhopp i den populära tv-serien.

Nu kan Aftonbladet avslöja att även artisten Måns Zelmerlöw är med i ”Solsidan” – tillsammans med sin fru.

– Både jag och Ciara blev jätteglada när vi fick frågan.

För några veckor sedan dök Carolina Gynning upp i den nya säsongen av ”Solsidan” liksom H&M:s styrelseordförande Karl-Johan Persson. Det är dock inte den enda kändis som har fått göra en insats under den här säsongen.

Nu kan Aftonbladet berätta att Måns Zelmerlöw och hustrun Ciara Zelmerlöw kommer spela sig själva i ett kommande avsnitt.

”Väldigt nervöst”

– Både jag och Ciara blev jätteglada när vi fick frågan. Det är ju den största svenska serien som man kan vara med i och det var oerhört mäktigt att få vara en del av det, men också intressant att få se hur mycket jobb som ligger bakom. Jag ser också upp till Felix otroligt mycket, han är en fantastisk regissör och kreatör. Men det var såklart också väldigt nervöst för mig som icke-skådis att försöka mig på det, säger Måns Zelmerlöw och berättar att handlingen kommer bygga på ett missförstånd:

– I skvallerpressen börjar det ryktas om att jag och Mia Skäringers karaktär har en romans. Mia vägrar kommentera detta eftersom Josephine Bornebusch karaktär säger att man inte ska göra det. Det ställer till det en hel del och det slutar med att Mia, jag och min fru måste ses för att prata ut om det där. Det går inte alls bra.

Vad tyckte Ciara om att vara med?

– Hon tyckte det var oerhört roligt, men hon har ju inte sett ”Solsidan” och det var ju svårt för henne att veta vilken ton det var i serien. Men hon är ju skådis och gjorde det så vansinnigt bra.

”Solsidan”.
”Solsidan”.

Skriver ny musik

Måns Zelmerlöw medger dock att han själv slarvat en smula med att kolla på serien den senaste tiden.

– Så länge jag bodde i Sverige tittade jag på allt, men nu har jag nog inte sett de senaste säsongerna.

Vad har du på gång för övrigt?

– Jag har börjat skriva på en ny platta och hade ett riktigt genombrott igår. Jag har funderat på vart jag ska med den här plattan och igår hittade jag det. Nu är jag supertaggad. Det blir en platta på engelska och det kan nog komma en singel redan tidigt 2022. Jag har inte varit inne i låtskrivandet på två och ett halvt år och har verkligen saknat det.

”Solsidan” sänds på söndagar på TV4 och C More. 

LÄS VIDARE