Plus på livet

Felix Sandman har köpt lägenhet med kärleken

Sätter plus på livet – och ger högsta betyg till både hem och kärlek

Av: 

Torbjörn Ek

Felix Sandman
Felix Sandman

NÖJE

Felix Sandman har blivit sambo på riktigt.

Det avslöjar han inför premiären av Spotifys nya ljuddrama ”De fria” när Aftonbladet ber honom sätta betyg på livet just nu.

Här är Felix Sandmans betyg på...

...hälsan Betyg: 3 av 5 plus

– En trea, det är väl det psykiska. Jag tycker att jag mår bra, men jag tror att alla har känt att man har blivit utmanad psykiskt under den här jävla pandemin som bara fortsätter och fortsätter. Jag tror också att jag tillhör en generation som har träffats hårt av allt det här. Det snackas mycket om psykisk ohälsa och alla är så himla uppkopplade i sociala medier och det blir ett jävla tryck hela tiden. Jag har lite saker att jobba på, så det drar ner betyget lite. Men min dagsform är nog egentligen nästan alltid fyra plus, för jag är väldigt glad och taggad av mig.

...karriären Betyg: 4 av 5 plus

– Fyra plus. Jag har kommit till ett så jäkla spännande ställe i min karriär där jag har hållit på nonstop sen jag var 13 år, gasen i botten och nu har jag har lite nya val framför mig. Det är läskigt, men också spännande, så även om jag kanske håller mig lite i bakgrunden just nu så sitter jag och kokar ihop grejer som jag ser fram emot. Utåt kanske det verkar vara en tvåa bara, men för mig är det fyra plus.

...ekonomin Betyg: 3 av 5 plus

– Ekonomin? Den talar man väl inte om? Jo, men jag skulle väl säga tre. Jag klarar mig, det gör jag.

...kärlekslivet Betyg: 5 av 5 plus

– Oj, det är en femma. Kärlekslivet är fem av fem. Jag har precis köpt lägenhet med kvinnan i mitt liv, så det är gyllene tider alltså.

Julia Marko-Nord, Alexander Abdallah, Hedda Stiernstedt, Sofia Karemyr och Felix Sandman i Spotifys ljuddrama ”De fria”

...hemmet Betyg: 5 av 5 plus

Jag skulle precis fråga vad du sätter för betyg på hemmet just nu.

– Det är fem plus det också. Det är inte så stort, 38, 40 kvadrat, med balkong i vasastan, i den delen där vi alltid har velat bo. Det är dream come true. Vi har bott tillsammans tidigare, men då har vi varit beroende av andra vuxna, men nu känns det som... det här är ett steg som jag har velat ta länge, och det kommer perfekt i tiden. Det är så skönt.

...framtidsplanerna Betyg: 5 av 5 plus

– Framtidsplanerna är fem plus. Det är absolut mycket rädsla och mycket ångest, men det är också väldigt mycket spännande grejer på gång och ny mark som ska brytas.

Spännande, är det fortfarande inom musiken eller skådespeleriet?

– Inom båda skulle jag säga. Men det är nya vägar som jag inte har tagit förut och inte kunnat ta förut. Jag vet att det låter kryptiskt, men det är fem plus i alla fall, hahaha.

ANNONS

Glöm inte mors dag på söndag – beställ idag för leverans i tid!

Extern länk från Interflora

Beställ nu

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för deltagarna i Bachelorette 2021

ÄMNEN I ARTIKELN

Plus på livet

Felix Sandman