Chelsea går i terapi efter ”Love is blind”

Efter kärlekskaoset: ”Har börjat meditera”

Uppdaterad 2024-03-15 | Publicerad 2024-03-08

Hon har sågats för sina svartsjukeutspel i ”Love is blind”

Nu går Chelsea Blackwell, 31, i terapi.

– Jag framstår som en galen person, säger hon.

Chelsea Blackwell, 31, har blivit den mest omtalade deltagaren i den senaste säsongen av amerikanska ”Love is blind”.

Hennes och Jimmy Presnells, 28, relation kantades av bråk och svartsjuka och i sociala medier har Blackwell fått ta emot både hat och dödshot.

Nu berättar tv-profilen att hon ångrar vissa delar av sitt beteende i programmet, men säger att det var svårt att hantera konflikterna.

Chelsea Blackwell

”Suger att de delarna inte visas”

Ett av parets stora gräl handlade om det faktum att Presnell har en nära vänskapsrelation med en tjej han tidigare haft sex med, något han berättade för Blackwell i förtroende när kameran inte rullade. Under en diskussion tog hon trots det upp det medan de filmade.

– Jag ångrar definitivt att jag tog upp det framför kameran. Det var något han var väldigt tydlig med att han inte ville dela med sig av till hela världen, men i verkligheten är det min relation, det är våra problem och jag sitter med det här problemet som jag inte får ta upp vid vissa tillfällen, det är inte rättvist, säger hon till People.

Chelsea Blackwell och Jimmy Presnell

Hon fortsätter:

– Jag tror att det saknades så mycket kontext från båda de stora bråken, vilket är så olyckligt eftersom jag bokstavligt talat framstår som en galen person när det kommer till att exponera mitt liv och öppna upp mitt förhållande för hela världen. Det är så mycket kontext som ledde mig fram till de där stunderna som saknas. Så det suger att de delarna inte visas, men det är vad det är.

Mår bättre än någonsin

Chelsea Blackwell har även börjat gå i terapi efter inspelningen.

– Jag har aldrig riktigt suttit ner med mina inre demoner, problem som jag haft eller relationsproblem...jag har läkt på ett unikt sätt. Jag har aldrig träffat en terapeut innan. Jag tror att alla skulle dra nytta av att träffa en terapeut. Jag har en jättebra relation med min. Jag har börjat meditera. Jag har gjort så mycket för min psykiska hälsas skull och jag känner bara att jag är på den bästa platsen jag någonsin varit i livet och det är en väldigt bra känsla.

Återföreningsavsnittet av amerikanska ”Love is blind” säsong sex släpps på Netflix på onsdag kväll amerikansk tid.

Chelsea Blackwell

ANNONS

Följ ämnen i artikeln