Anna Book vann ”Biggest loser VIP”

”Nu börjar resten av mitt liv”

avLouise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:

Ett sus gick genom lokalen och Anna Book skrek rakt ut när det stod klart att hon vunnit ”Biggest loser VIP”.

Firar gör hon med champagne och de andra deltagarna.

– Jag är så stolt och lycklig och gud vad det är skönt att vinna, säger hon.

1 av 5 | Foto: Magnus Sandberg
Sgerkyssen med maken Roberto Toledano.

Det stod mellan Anna Book, Runar Sögaard och Loulou Lamotte. Men det blev Book som tog hem segern i ”Biggest loser VIP”. Under sin medverkan lyckades hon tappa 22,7 kilo i vikt.

Från vågen i studion gav hon publiken ett enormt segervrål. På plats fanns Annas familj som visslade och applåderade.

– Jag är överlycklig. Jag har tuggat orden ”Biggest Loser VIP ska jag vinna”. Jag ska vinna den långa och hårda vägen och det har jag fan gjort. Jag är så stolt och lycklig och gud vad det är skönt att vinna. Alltså jäklar, säger hon med segerbuketten i handen.

I sekunden när resultatet avslöjades hann hon inte tänka.

– Det bara susade. Jag har svårt att hitta orden. Jag har ju känt mig som en vinnare redan när jag lämnade slottet och visste att jag hade tagit mig till final. Allt annat bli bara en bonus. Men alltså, jag gjorde det. Nu börjar resten av mitt liv.

Firar med champagne

På handen har hon ett armband i silver med ett hjärta. På ena sidan av hjärtat står det ”Biggest” och på den andra, ”Loser”. Gåvan är från hennes man Roberto Toledano. Under finalkvällen valde hon att använda det som en lyckoamulett.

Efter att ett guldregn av konfetti landat i lokalen fick Book en segerkyss av maken på scen. Vinsten firar hon med champagne och fest.

– Jag tror att ett halvt glas kommer att räcka innan jag är ”wohoo”. Jag ska sätta på mig en skitsnygg klänning, höga klackar, kasta håret i en knut och njuta med alla underbara människor.

”Ett jävla pannben”

Det blev en andraplats för Loulou Lamotte och Runar Sögaard kom på tredjeplatsen. För att vinna ”Biggest Loser” krävs att du är den deltagaren som tappat mest i vikt procentuellt sett. Det gör att Runar redan hade tippat någon av hans kvinnliga motståndare som vinnare. Han kallar sin tredjeplats för ”helt enligt förväntan” och tycker att Book är en värdig vinnare.

– Det är jättekul för henne. Hon har kämpat hårt.

Loulou är nöjd med sin andraplats.

– Det känns fantastiskt och inte speciellt överraskande. Herregud, det hade jag räknat ut innan.

Vad tycker du om att Anna vann?

– Hon har ett jävla pannben så det är inte konstigt. Och det är skitbra, jag tror att hon behöver det, säger hon.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM