Britney vet hur man får uppmärksamhet

NÖJE

Läs Magnus Sundholms krönika

1 av 3 | Foto: Ali Simms och Britney.

Britney Spears hade bara en svart, kort sidenklänning på sig när hon anlände till Scandinavian Style Mansion i Bel Air i lördags kväll.

När undertecknad senare stötte på henne när hon drog fram genom kaoset inne i lyxvillan såg hon ut som på bilden här intill.

Glasögonen hade hon hämtat hos Barito Design medan skinnjackan med pälskrage plockats upp hos Berglund of Copenhagen.

Också hennes kompis Ali Simms, som syns i förgrunden, hade försett sig ordentligt.

Många amerikanska medier skrev i går av Aftonbladets rapportering. Både på tv och på internet slarvade de dock med översättningen. Vi påstod inte att Britney hade stulit jackorna. Däremot konstaterade vi att hon såg till att frikostigt förse sig och sina kompisar.

Det är ungefär som en gäst på en födelsedagsfest som äter upp hela tårtan själv.

Men Berglund av Copenhagens ägare, Katja Berglund, torde inte vara alltför upprörd. Rapporteringen har gett gratisreklam som annars hade kostat stora belopp. Och i slutänden är kändiskopplingen till varorna just Scandinavian-konceptets grundtanke.

Sprang på US Weeklys reporter som skuggade Britney hela kvällen. Men det var svårt att se vad popstjärnan och hennes kompisar hade för sig i den vita skinnsoffan på terassen. Synen blockerades av tre jättelika livvakter.

Smått komiskt blev det när Britney behövde gå på toa och hela sällskapet var tvunget att slå följe. Det gick som ett tåg genom kåken, med livvakterna som levande murar.

Reflekterar också över en annan grej: Paris, som uppgett att hon vill ha barn, sågs inte dricka en droppe på hela kvällen. Britney, däremot, som av News of the World och In Touch rapporterats vara gravid, kunde inte få i en isklingande styrketår snabbt nog.

ARTIKELN HANDLAR OM