Silvstedt: Jag är kär

NÖJE

Skandaldrottningen avslöjar allt i intervju med Kristian Luuk

Foto: EN JOBBIG HÖST I morgon i ”Videokväll hos Luuk” (SVT 1 klockan 18.45) berättar Victoria Silvstedt om hur hon lämnade maken Chris Wragge. ”Det var första gången på tio år som jag varit så ledsen”, säger Silvstedt. Men hon avslöjar även att hon har en ny kärlek i sitt liv.

Victoria Silvstedt, 33, är nyförälskad.

I ”Videokväll med Luuk” berättar den nyseparerade stjärnan om sin hemliga kärlek.

– Jag har en speciell person, säger hon.

Tonerna till Fergies ”Big girls don’t cry” har precis klingat ut i ”Videokväll hos Luuk”.

– När den här låten kom ut gick jag igenom så mycket i mitt liv. Nu kan jag lyssna på den tio gånger på en dag. Den gör mig inte sorgsen så att jag vill gråta, utan boostar upp, säger den svenska stjärnan.

Sedan kommer bekännelsen.

– Jag är kär, säger Victoria Silvstedt.

En stormig tid

Mer vill hon inte berätta om den nya personen i hennes liv. I stället pratar hon öppet om separationen från maken Chris Wragge, 37. En kris som favoritsången har hjälpt henne att ta sig igenom.

– Orden i låten är så meningsfulla och starka, big girls don’t cry. Men i höstas ... Det var första gången på tio år som jag varit så ledsen, säger hon.

Det var efter ett stormigt decennium tillsammans som paret valde att gå skilda vägar. Victoria har själv berättat om exmakens svartsjuka och om det ”Victoria-alarm” som Chris installerat på sin dator. Närhelst någon tidning i världen skrev om blondinen fick han veta det. Och för Kristian Luuk berättar hon nu om ytterligare regler i hushållet.

– När jag var i New York skulle jag alltid vara hemma när han kom från jobbet. Jag var som Askungen, säger hon.

Vad hände annars?

– Annars blev det smisk, säger hon och skrattar.

Men blir allvarlig efter bara någon sekund.

– Det handlar om respekt.

”Jag mår jättebra”

Huruvida den nye mannen ger henne friare tyglar säger hon inget om.

– Men när man har gått igenom något jättesvårt kommer man starkare ur krisen. Jag mår jättebra nu och tänker att jag kanske behövde det här.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!