Familjehotet mot Meghan Markle inför bröllopet

1 av 3

avJakob Meijer

NÖJE

Meghan Markle kan få tampas med ett gäng ovälkomna familjemedlemmar på vårens prinsbröllop.

Skådespelarens familj lovar nämligen att de kommer närvara – oavsett om de blir bjudna eller ej.

– Jag kommer förmodligen åka till Storbritannien för bröllopet, även fast jag inte blir bjuden, säger Markles brorson TJ Dooley, 26, enligt The Mirror.

Meghan Markle har en minst sagt ansträngd relation till delar av sin familj. Hennes halvsyster Samantha Grant, 52, har talat vitt och brett om Markle sedan det blev känt att hon dejtar prins Harry. I intervjuer har Grant sagt att Hollywood förändrat systern.

– Jag tror att hennes ambition är att bli prinsessa, ska Grant ha sagt enligt The Mirror.

Inte sett sin syster på tio år

Samantha Grant har även avslöjat att hon skriver en bok med titeln: ”The diary of princess Pushy’s sister”, där stora delar av uppenbara skäl kommer att handla om Meghan Markle.

När Grant nyligen intervjuades av Us today angående prinsförlovningen, hade hon dock bara gott att säga om sin syster.

Med tanke på att Grant inte träffat sin syster på tio år ser det ut som att hon kan hamna utanför gästlistan när Meghan Markle och prins Harry gifter sig i maj nästa år.

Åker oavsett

En annan som kan få det svårt att platsa är Markles bror Thomas Markle Jr., 50, I januari år greps han av polis efter att ha hotat sin flickvän med pistol.

Men trots alla konflikter och skandaler kommer vissa familjemedlemmar ändå resa till London i vår, och det oavsett om de får en inbjudan.

Meghan Markles brorson TJ Dooley Markle, 26, är en av dem.

– Jag kommer förmodligen åka till Storbritannien för bröllopet, även fast jag inte blir bjuden. Jag är så förväntansfull, säger han enligt The Mirror.

Några som enligt uppgift med säkerhet får komma är brudens far och mor. Thomas Markle, den äldre, och Doria Raglann, som skilde sig 1987, har tidigare uttryckt sin glädje över förlovningen, som offentliggjordes i måndags.

”Att få se henne förenas med Harry, som delar samma egenskaper, är en källa till stor glädje för oss som föräldrar”, sa de i ett uttalande från Kensington Palace.

Det här är Meghan Markle 00:55
ARTIKELN HANDLAR OM