Bianca Ingrosso om svåra tiden med kärleken

Berättar om stormiga tiden: ”Jag blir bara mer och mer kär”

1 av 2 | Foto: Jessica Gow/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bianca Ingrosso tillsammans med Phillipe Cohen.
NÖJE

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft det stormigt.

Men nu blommar kärleken. Och i sommar blir de sambos.

– Men det är faktiskt på tiden, då har vi varit ihop i fyra år , säger hon.

Förra vintern bröt realityprofilen och bloggaren Bianca Ingrosso, 22, upp från pojkvännen Phillipe Cohen, 23, under uppmärksammade former. Några månader senare hittade de tillbaka till varandra och nu spirar kärleken mer än någonsin.

– Vi har ju haft det lite tufft, men nu är det verkligen superbra. Det är något med kärlek på distans, man blir bara mer och mer kär, säger Bianca till Nöjesbladet efter premiären av mamma Pernilla Wahlgrens show ”Kort, glad och tacksam”.

Sedan 2015 bor Phillipe i London där han studerar, men till sommaren kommer han hem till Sverige för gott.

– Då blir vi äntligen sambor. Men det är faktiskt på tiden, då har vi varit ihop i fyra år.

Väntar med bröllopsplaner

Däremot kommer det dröja innan Phillipe friar.

– Han är ju student för fan. Inte för att jag begär något stort… Phillipe vill verkligen ha en stabil karriär och ekonomi innan vi gör allt det där och skaffar barn. Men han säger att han har planerat sitt frieri. Men det kommer nog om fem år kanske.

Att fria själv är inget alternativ för Bianca som redan är på det klara med hur det ska gå till den dagen Phillipe går ner på knä.

– Jag vill att alla våra vänner och vår familj surprisar efteråt. Men han får inte göra det framför alla på en fest. Det ska bara vara han och jag så det blir intimt. Och sen ska alla bara komma fram! Men det spelar egentligen ingen roll om det är på en resa eller när jag vaknar upp i sängen. Så länge han friar!

I väntan på ringbytet gläds Bianca åt lillebror Benjamin Ingrossos framgångar i Melodifestivalen. I går gick han direkt till final med bidraget ”Dance you off”.

– Den här låten är så sinnessjukt jävla sexig och bra. Benjamin är ett geni. De som sitter i studion och jobbar med honom här i Sverige brukar jämföra honom med Ted Gärdestad, och de i USA med Michael Jackson. Jag är så stolt över honom.

Familjen Wahlgren – nu och då 00:36
ARTIKELN HANDLAR OM