Brangelina smet från sjukhuset

NÖJE

"Typiskt Angelina"

Foto: SUCKERS! Brad Pitt och Angelina Jolie har lämnat sjukhuset med tvillingarna utan upptäckt.

En vecka efter födseln lurade Angelina Jolie och tvillingarna medierna och lämnade sjukhuset osedda , uppger people.com.

De nyfödda tvillingarnas privatliv har hittills lyckats skyddas av Brad Pitt och Angelina Jolie. När Jolie efter en vecka lämnade sjukhuset i Nice med Knox och Vivienne så gjorde hon det utan att en enda fotograf lyckades fånga dem på bild.

– Angelina Jolie lämnade kliniken tidigt på morgonen den 19:e juli. Mamman och barnen mår väldigt bra, sa Nadine Bauer, sjukhusets talesperson.

Fanns på taken

Genom ett underjordiskt garage lämnade skådespelerskan och hennes närmaste sjukhuset i två bilar och körde troligtvis till det hyrda huset i Correns. Fotografer har varit på plats på taken på närliggande hus i förhoppningen att stjärnan skulle lämna sjukhuset som hon kom – i helikopter.

– Vi såg bilarna och trodde att det kunde vara hon men vi såg ingenting. Typiskt Angelina. Hon slinker undan, sa en åskådare.

Sjukhuset har i ett uttalande tackat de journalister runt sjukhuset som trots händelsen har ”gjort sitt bästa för att respektera deras privatliv”.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!