Gunilla Persson akutopererad under ”Biggest loser VIP”

Hollywoodfrun drabbad av blödningar

Uppdaterad 2018-10-15 | Publicerad 2018-10-01

Gunilla Persson fick opereras akut under sin medverkan i ”Biggest loser VIP”.

Nu berättar hon om den dramatiska händelsen, som hon tycker TV4 tonat ner i programmet.

– Det var Gud som sa till mig att jag måste undersöka mig omedelbart, säger Gunilla Persson till Nöjesbladet.

Gunilla Persson, 59, fick plötsligt avbryta inspelningen av ”Biggest loser VIP”. I måndagens avsnitt berättar hon för de andra deltagarna att hon drabbats av blödningar från underlivet.

Hollywoodfrun tvingades uppsöka akuten, vilket slutade med operation.

För Nöjesbladet avslöjar Gunilla Persson att hon först inte fick någon tid och fick därför uppsöka en specialistläkare. Där fick hon beskedet att hon var tvungen att opereras redan nästa dag.

– Jag tror på Gud och jag tror att det är han som visade mig vägen, att nu måste jag bli undersökt. Att det var därför jag började blöda. Jag har inte haft menstruation på fem, sex år, så det var helt onormalt. Det var Gud som sa till mig att jag måste undersöka mig omedelbart, säger Gunilla Persson.

Klipptes bort

Gunilla Persson fick göra en skrapning av livmodern på Danderyds sjukhus. Hon berättar att ett filmteam följde med henne till sjukhuset. Men tittarna får inte ta del av all dramatik.

– Jag kan säga att man blev lite besviken över att det taggats ner väldigt mycket i programmet, säger Gunilla Persson.

Hade du velat att den biten togs med?

– Ja, för att det hade blivit mer uppmärksamhet runt det. För det kan förklara mycket om det som händer i framtiden. Mer än så kan jag inte säga.

Gunilla Persson berättar dock att operationen påverkade henne i tävlingen.

– Det var en tuff tajming när det gällde för mig att prestera. Jag förbjöds totalt, till hundra procent, att göra några som helst ansträngande fysiska aktiviteter. Och hela programmet handlar ju mycket om hård träning.

Fick vänta på besked

Hon fick även ta cellprover. Men beskedet fick hon vänta på i två veckor. Vad resultaten visade vill hon inte avslöja.

– Men jag kan som sagt säga att teamet följde med och filmade mig så mycket runt den här operationen. Att det inte kom med är lite av en besvikelse. Men det är klart. Programmet handlar inte om min operation, utan om hur mycket i vikt vi går ned.

Lotta Andersson, exekutiv producent för ”Biggest loser VIP”, säger:

– I ”Biggest loser” är våra deltagares hälsa högsta prioritet och teamet tog informationen om att Gunilla inte mådde bra på största allvar och såg bland annat till att hon kom i kontakt med specialistläkare. Jag tror att jag pratar för både mig och tittarna när jag säger att Gunilla är mycket generös i sitt sätt att dela med sig av den omtumlande situation hon går igenom under inspelningen. Självklart önskar man att vi skulle kunna lägga lika stort fokus på allt som händer på slottet men i det här fallet var vi tvungna att ge andra händelser utrymme i programmet också.

”Biggest loser VIP” sänds på TV4 och TV4 play i kväll klockan 20:00.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln