Hur kan man tända på rumpavtryck?

Foto: KANAL 5KARRO- METER
Naket och sex i all ära - men borde man inte bli avtänd av kiss, showbajs och spyor?
NÖJE

Den gångna Big brother-veckan har bjudit på sedvanligt snusk. Det har varit stort hångelkalas på tjejsidan, och Jessica har gett oss mer information om storleken på Muffes paket och hans sexuella teknik än någon av oss kanske ville ha.

Och så har Angelica och hennes lakej Kristian (som för övrigt åkte ut i går) i vanlig ordning kladdat flitigt på varandra.

Vad jag inte fattar är - förutom hur man kan komma på att sexa sig i tv, men det är ju gammal skåpmat - är hur någon av deltagarna över huvud taget kan bli sugen på någon annan. För allvarligt talat, svinfaktorn i huset har varit enorm de senaste dagarna, och folk har betett sig som man endast borde göra om man vill slippa ligga med folk de närmaste tio åren.

Detta har hänt, bland annat:

Man har kissat i jacuzzin, rakat håriga mansstjärtar offentligt, gjort rumpavtryck på hallspegeln, spytt, fisit och showbajsat med publik.

Man har dessutom ställt upp på tveklöst osexiga saker som att simma i fiskrens, stoppa ner fejan i en skål med likmask och agera levande måltavla genom att stå med byxorna i knävecken och vänta på att få en boll kastad i arslet.

Ni kanske förstår vart jag vill komma?

Varje sexuell aktivitet i "Big brother"-huset måste vara ett resultat av ren och skär viljestyrka.

1. Therese

Det är något väldigt alarmerande med att man tittar på ett program där en normalt funtad tjej automatiskt framstår som tidernas Einstein.

2. Samuel

Sympatisk på något sätt. I alla fall när han inte ligger och luftjuckar i bubbelpoolen...

3. Jessica

Lösaste kanonen i huset. Fast samtidigt lite festlig.

4. Angelica

Hånglar med halva huset och undrar sedan varför snubben blir sur. Vad lever hon i för värld? undrar jag.

5. Muffe

Om den här misstänkte smygpökaren har kvar sin tjej när han kommer ut så ska jag äta upp min hatt.

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM