Wurst fick healing – av Regina Lund

avLivia Bergvall

NÖJE

Svenskan förutspådde ESC-vinnaren

1 av 6

Bara dagar innan segern i Eurovision så healades Conchita Wurst.

Av ingen mindre än svenska Regina Lund.

– Jag gjorde lite hokus pokus på henne när vi sågs i Köpenhamn, berättar Regina Lund.

Den skäggiga damen, Conchita Wurst, som vann hela ”Eurovision Song Contest” healades av Regina Lund bara dagar innan segern.

– Jag gjorde lite hokus pokus när vi sågs i Köpenhamn, som en vän, inte som en klient, säger Regina Lund.

”Visste inte om jag skulle dö”

Conchita Wurst, 25, och Regina Lund, 46, träffades i augusti förra året på Pridefestivalen i Stockholm. De delade då loge och uppträdde på samma scen. Och de två blev snabbt goda vänner.

– Det här var innan jag gick ut med att jag gick på cellgiftsbehandling, så jag, Conchita och koreografen höll det hemligt för alla. Jag var väldigt svag och Conchita var väldigt omtänksam och stöttande, berättar Regina Lund.

Hon fortsätter:

– När jag träffade Conchita för första gången så visste jag inte om jag skulle leva eller dö och idag lever jag mer än någonsin.

Förutspådde segern

I dag är Regina Lund frisk och healar människor runtom i världen, bland annat årets ”Eurovision”-vinnare. Det var på måndagen innan ”Eurovision”-finalen som hon träffade Conchita Wurst. Och redan då spådde hon i en video att Conchita skulle vinna på lördagen. 

– Conchita var med på min väg när jag vann min största seger:

När jag fick livet tillbaka. Nu fick jag vara med om att Conchita vann sin seger. Jag förutspådde segern på förhand, säger Regina Lund.

ARTIKELN HANDLAR OM