Humoreliten med i TV3:s nya satsning

NÖJE

Magnus Betnér, Annika Lantz och Soran Ismail med i ”Hårdvinklat” - som satsar på dagsaktuell humor

1 av 4
Annika Lantz

Här är komikerna som tar plats i TV3:s nya humorsatsning ”Hårdvinklat”.

Magnus Betnér, Bianca Kronlöf, Karin Adelsköld och Soran Ismail kommer alla vara med i programmet.

– Jag har bara med människor som känns roliga, som Annika Lantz, hon är något av det roligaste och smartaste som jag vet, säger programledaren Kristoffer Appelquist.

Nu tar TV3 upp kampen med Kanal 5:s ”Partaj” och TV4:s ”SNN News”. Nya humorsatsningen ”Hårdvinklat”, med Kristoffer Appelquist som programledare, satsar på att driva med superaktuella ämnen.

– Varje komiker som kommer hit ska göra en spaning rakt in i kameran på ett veckoaktuellt ämne, det kan vara små och stora ämnen, men något som det pratats om i veckan, säger Kristoffer Appelquist.

Vad har du för krav på innehållet?

– Att det är roligt. Så enkelt är det.

Det känns lite grann som ”Partaj” eller ”SNN News”, stämmer det?

– Det är inga sketcher eller parodier. Jag har tvingat hit mina komikerkompisar som ska ge sina egna vinklar på veckan som har varit, så det blir mer åt stand up-hållet. Men det ska vara aktuella ämnen hela tiden.

”Hårdvinklat” har premiär torsdag 3 april klockan 22. Tio avsnitt kommer att spelas in, varje tisdag för sändning två dagar senare för att hålla programmen så aktuella som möjligt.

Fyra komiker kommer varje vecka gästa programmet och leverera egna spaningar, bland andra Micke Tornving, Soran Ismail, Emma Knyckare och Magnus Betnér. Och Annika Lantz är med i alla de tre första programmen.

– Hon är med i de program hon kan, ungefär hälften av avsnitten. Jag skulle helst ha med henne i alla, säger Kristoffer Appelquist.

Med i samtliga program är också Henrik Hjelt som valanalytiker. I varje avsnitt kommer han att på sitt eget sätt coacha ett enskilt politiskt parti.