Khloé Kardashian ångestfylld: ”Vi har alla drama i vårt liv”

Berättar om sina mål 2018

avLouise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:

2018 är året då Khloé Kardashian blir mamma.

På Instagram berättar hon nu att hon ser fram emot det nya året, men att hon samtidigt tampas med tuffa känslor.

”Nerver och ångest är en underdrift”, skriver hon.

Khloé Kardashian är gravid och väntar sitt första barn om tre månader. Den 20 december bekräftade hon bebisryktena när hon på Instagram gick ut med att hon och pojkvännen Tristan Thompson väntar barn.

I ett nytt inlägg på Instagram berättar hon nu om känslorna inför 2018. Hon har bestämt sig för att låta de positiva tankarna ta större plats än de negativa.

”Jag vill reflektera över och vara tacksam för allt fint jag upplevt det senaste året. Vi har alla drama i våra liv då låt oss tänka positivt och inte fastna i det negativa”, skriver hon.

”Nerver och ångest”

Hon skriver också att hon är tacksam för var hon är nu i livet. Tidigare har hon haft ett stormigt uppbrott med Lamar Odom. Paret gifte sig 2009 men ansökte om skilsmässa fyra år senare. Dock avbröts processen. 2015 hittades Odom livlös på en bordell i Nevada. Ett halvår senare ansökte Kardashian om skilsmässa igen. I slutet av 2016 gick den igenom.

Nu ser hon fram emot 2018 då hon blir mamma för första gången.

”Jag kan inte ens förklara hur exalterad jag är för allt under 2018. Nerver och ångest är en underdrift. Jag är tacksam över att jag har ett så bra stödsystem som kan hjälpa mig fira nya kapitel”.

Kardashians då och nu 00:53
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM