”Han kysste mig och det började snurra”

Malin Gramer får andra att ta första steget – men vågade inte själv

NÖJE

Hon får andra att ta första steget i TV3:s nya dejtingprogram ”Hemliga beundrare”.

Men det var Malin Gramers sambo Carl Falk som fick ta initiativet till att de skulle bli ett par.

– Jag trodde att vi bara var kompisar, säger hon.

I ”Hemliga beundrare” övertygar Malin Gramer deltagare om att våga berätta om sina känslor för personer som kanske inte har en aning.

– Jag fattar inte hur folk vågar, det är svinmodigt att berätta för någon att man är hemligt kär i den, säger hon.

Har ni inte varit rädda för att folk ska råka ut för stalkers?
– Jag har inte ens tänkt den tanken. Vi ringer till alla och säger ”vet du vad, du har nån som är förälskad i dig. Du har en hemlig beundrare, vill du vara med i vårt program”. Så då har alla haft chansen att säga nej. Men de flesta har tänkt ”oj, vad kul”.

TV3:s nya dejtingprogram har fört samma över 30 olika par, där den ena bekänner sin kärlek för den andra.

”Hela världen vänds upp och ner”

– Det här är inte blinddates, de känner ju varandra. De kanske jobbar ihop, eller är vänner. Det är många bästa kompisar där en insett att den vill vara mer än bara kompisar. Hela världen vänds ju upp och ner då, hur handskas man med det, säger Malin Gramer.

Har det uppstått några par?
– Ja, definitivt. Det var några som redan under första dejten var inne på att ”nu måste vi flytta ihop”. Om båda gått runt och varit kära i varandra i flera år så finns det ju inte så mycket annat att orda om.

Har du blivit inbjuden på några bröllop?
– Nej, men jag väntar på det. Jag tror, om jag räknat rätt, att det blir i alla fall fyra fem bröllop. Jag hoppas det i alla fall.

Dokusåpaprofilen medverkar

Även några kända ansikten kommer att dyka upp i programmet, bland annat ”Paradise hotel”-deltagare Hampus Marcussen, 24, och ”Vakna med NRJ:s” Hanna Bilén, 24.

I ”Hemliga beundrare” får Malin Gramer, 39, deltagarna att våga ta första steget, men privat var det sambon Carl Falk, 37, som tog initiativet.

– Det var han. Vi träffades ju på en middag med vänner och jag trodde att vi bara var kompisar. Jag hade inga... eller jag gillade honom mycket, tänkte ”fasiken vad han är härlig”, men jag fattade inte att jag tyckte om honom lite mer. Sen när han gjorde lite närmanden så blev jag lite paff.

Malin Gramer blir varm i ansiktet när hon minns tillbaka, men hon fortsätter ändå att berätta.

– Alltså, han kysste mig och det började snurra. Jag sprang upp till min kompis, oj, jag blir alldeles till mig nu. Jag sprang upp till min kompis och sa att det här är mannen i mitt liv.

”Hemliga beundrare” har premiär tisdag 30 januari kl 21:00 på TV3.

De svenska kändisarna som gifte sig 2017 01:01
ARTIKELN HANDLAR OM

TV3