Ewan McGregor skiljer sig efter otrohetsskandal

Stjärnan kysste annan kvinna – nu lämnar paret varandra efter 22 år

Filmstjärnan Ewan McGregor skiljer sig nu ett halvår efter att en otrohetsskandal skakade om hans familj.

Paret som varit gifta i 22 år har sedan tidigare fyra döttrar tillsammans och har nu hamnat i ett infekterat bråk om vårdnaden.

Ewan McGregor, känd för ett flertal stora roller och som förra veckan tog hem en Golden Globe för bästa manliga huvudroll skiljer sig nu från sin fru. Paret har varit tillsammans i 22 år.

För ett halvår sedan skakades familjen av en otrohetsskandal, då stjärnan kysste sin skådespelarkollega Mary Elizabeth Winstead på ett kafé innan de båda åkte iväg på hans motorcykel. Efter det valde parterna att lämna varandra och McGregor har sedan dess fortsatt att träffa Winstead.

Det före detta paret har sedan tidigare fyra döttrar tillsammans, och nu ligger de båda i strid om hur man ska lösa vårdnadsfrågan. Enligt TMZ vill stjärnan ha delad vårdnad om deras tre minderåriga barn, men hans ex-fru ska istället önska ensam vårdnad om barnen.

Tackade fru och barn under prisceremoni

Skådespelaren som varit väldigt anonym angående sitt privatliv valde att tacka familjen och ex-frun under sitt tal under Golden Globe, någonting som inte uppskattades av alla parter.

– Jag vill ta en sekund för att tacka dig Eve som alltid stått bakom mig de senaste 22 åren, jag vill även tacka mina fyra barn, jag älskar er, sa han då.

Ex-frun fick sedan frågan vad hon tyckte om talet, var på hon kort svarade att hon inte alls uppskattade det och inte ville kommentera händelsen ytterligare.

Publisert:

LÄS VIDARE