Stor klar för ”Så mycket bättre”

Han ville lägga ned karriären förra året.

Nu är rapparen Stor klar för årets säsong av ”Så mycket bättre”.

– Det är svårt att sluta ibland, även fast man vill, säger han till Nöjesbladet.

Ulises Infante Azocar, mer känd som ”Stor”, är den andra artisten som är klar för ”Så mycket bättre”.

Trots att han genom åren sagt nej till en rad tv-produktioner var han inte sen med att tacka ja när han fick frågan av TV4.

– Jag har alltid tackat nej till alla tv-program under alla år. Jag har varit mer att jag kör min grej. Då känns det nice att när man väl kör så kör man ett sånt här program som är ett av Sveriges största, att man kör det fullt ut, säger Stor.

Han berättar att han rådfrågat kollegor inför sin medverkan. Däribland Ison Glasgow, som deltog i ”Så mycket bättre” 2015.

– Jag snackade lite med Ison häromdagen. Han gav mig lite tips och berättade om programmet, att det var roligt och så. Han sa att det var fotografer i buskarna de första dagarna, och man får hålla ett öga öppet, säger han och skrattar.

Hyllar Vikingarna

Stor har släppt tre soloalbum och även jobbat och skrivit musik åt artister som Linda Pira. Nu ska han ta sig an Christer Sjögrens texter i ”Så mycket bättre”.

– Jag lyssnade igenom hela deras katalog igår, så nu har jag jäkligt bra koll. Jag har hört varenda låt som Vikingarna gjort, säger han.

– Det är nice, det är soft. Det är mycket kärlekslåtar. Det är väldigt mycket rosor. Det är bra.

Stor släppte sitt senaste album förra året. Men innan dess var det nära att han la av med musiken. I januari laddade han upp ett Instagraminlägg som många tolkade som att han ville sluta.

– Jag var bara väldigt trött, och jobbade hårt med min skiva. Det var mycket i livet och jag var väldigt bakis, jag körde lite på känsla. Men det blev ju inte så. Det är svårt att sluta ibland, även fast man vill.

Vill göra ny musik

Rapparen har hyllats av recensenter och vunnit både en Grammis och P3 Guld. Nu är han sugen på att släppa nytt.

– När man fått den typen av bekräftelse vill man hitta nya grejer. Jag har alltid hållit tillbaka mig själv, och tagit den tid det tar. Nu är jag så sugen på att göra en ny skiva. Då är det perfekt för mig att testa något nytt, säger han om sin medverkan i ”Så mycket bättre”.

Även dansbandskungen Christer Sjögren är klar för årets säsong.

Publisert:

LÄS VIDARE