Salo fick en liten Judith

Av: Jon Forsling

Publicerad:
Uppdaterad:

The Ark-stjärnan har blivit pappa

Sist i gänget Alla de andra medlemmarna i The Ark är redan pappor. I förrgår gjorde Ola Salo dem sällskap då hans fru Anneli födde en dotter som ska heta Judith.
Foto: Krister Hansson
Sist i gänget Alla de andra medlemmarna i The Ark är redan pappor. I förrgår gjorde Ola Salo dem sällskap då hans fru Anneli födde en dotter som ska heta Judith.

Ola Salo blev inte någon ”Father of a son” – den här gången.

Men väl pappa till en liten flicka.

– Han messade att hon ska heta Judith, säger Jon Gray, manager för The Ark.

På måndag släpper The Ark sitt senaste skötebarn, skivan ”In full regalia”.

Men redan i förrgår producerade sångaren Ola Salo ett mästerverk av kött och blod.

Bandets manager, Jon Gray, bekräftar för Nöjesbladet att Ola och hans fru Anneli har blivit stolta föräldrar till ett flickebarn.

– Ja, Ola har fått barn nu. Han messade mig i natt. Hon ska heta Judith, säger han.

”Oerhört stort”

Ola Salo, 33, och Anneli Pekula, 39, gifte sig den 27 november i fjol. För bara några dagar sedan berättade Ola för Nöjesbladet om glädjen han kände inför att bli pappa för första gången:

– Det är oerhört stort. Det känns som det största som har hänt mig. Jättespännande och jättekul. Jag känner förväntansfullhet och glädje, sa han.

Nu väntar en hektisk tid för den nyblivna fadern. Efter att skivan släpps på måndag drar The Ark igång en turné den 2 juni i Borlänge på Peace & Love-festivalen. Sedan kommer de att göra ett tjugotal spelningar under sommaren.

Babyboom

– Vi har ju vetat att Ola ska bli pappa i åtta månader nu, så vi har kunnat planera efter det, säger managern Jon Gray apropå gruppens späckade schema.

Sen skrattar han till.

– Det är många personer som jobbar med gruppen som också ska få barn. Du kan tänka dig hur det kommer att se ut backstage i sommar ...

Ola Salo blev den sista medlemmen i The Ark att yngla av sig. Resten av bandet – Mikael Jepson, Lars ”Leari” Ljungberg, Martin Axén och Sylvester Schlegel – har alla fört sina gener vidare.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN