Gift vid första ögonkastet

”Gift vid första ögonkastet”– Malin bröt ihop i tårar

Av: 

Nils Lolk

NÖJE

De skulle tillbringa sin första natt tillsammans.

Då brast det för Malin Alpsjö.

– Jag har inte sovit bredvid en kille på flera år. Det här med integritet är svårt, säger hon.

De var ingen perfect match på pappret.

Men de gifte sig ändå och när Malin Alpsjö, 49, och Daniel Elander, 50, ska sova ihop för första gången börjar hon gråta.

– Det är en jätteutmaning för mig att sova i hop med någon. Särskilt när det är med någon som jag inte känner. Jag har ju byggt en mur omkring mig.

I andra avsnittet av SVT:s ”Gift vid första ögonkastet” berättar hon att förväntningarna på att man ska ligga i samma säng och vara nära varandra fysiskt som ett gift par är svåra för henne. Speciellt när de precis träffats.

– Det här med integritet är tufft. Att sova bredvid en kille… jag har inte sovit bredvid en kille på flera år, säger hon med gråten i halsen och fortsätter:

– Och jag har inte bölat på jättelänge.

Lät sina känslor komma

När Nöjesbladet når Malin Alpsjö säger hon att det inte berodde på Daniel som person.

– Det handlar egentligen bara om att det var en ny situation. Jag kände direkt att Daniel var en jättefin man. Det hade inte ett dugg med honom att göra. Det här handlar egentligen om att jag lät min känslor komma och jag gick in i det här för att visa alla mina färger. Nu var det gråt, men jag kan skratta också.

Malin säger också att hon hade stort förtroende för teamet som skulle para ihop henne med en främmande man. Trots att de fick träffas först på bröllopsdagen.

– Jag var helt trygg i att de skulle hitta en fin kille till mig. Det hade jag ingen tvekan om. För att tiden var mogen och att jag fick chansen att få hjälp. Man har ju en hel stab omkring sig.

ANNONS EXTERN LÄNK

Julklappstips! Zlatans nya bok "Adrenalina" släpps snart – förbeställ här!

Sportbladet Shop

Publisert:

LÄS VIDARE

”Gift vid första ögonkastet” – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Gift vid första ögonkastet

Tv-serier

Kärlek