Stellan Skarsgård pappa igen - till en Kolbjörn

Paret syntes tillsammans med skådespelerskan Demi Moore i Stockholm så sent som igår.
Paret syntes tillsammans med skådespelerskan Demi Moore i Stockholm så sent som igår.

Stellan Skarsgård, 61, har blivit pappa igen, för åttonde gången.

– Tidigt i morse födde Megan med planerat kejsarsnitt. Allt gick jättebra. Och det blev ännu en pojke, säger Stellan till Nöjesbladet.

Födseln ägde rum på Södersjukhuset i Stockholm. Stellan Skarsgård berättar att det var det fjärde av hans barn som fötts med kejsarsnitt.

– Allt gick ju jättebra, det är fantastisk personal på Sös, men efter kejsarsnitt så får man ändå ligga kvar, så det dröjer några dagar innan Megan och vår son får komma hem.

Under den senaste månaden har Stellan haft semester i Stockholm och bara inväntat födseln ihop med Megan och deras gemensamma son Ossian, 3.

Häromkvällen var de ute och åt middag med Hollywood-stjärnan Demi Moore, som varit i Stockholm på reklamjobb för ett kosmetikaföretag.

– Filmen hon och jag gjorde ihop för tolv år sedan, ”Passion of mind”, blev kanske inte så bra. Men jag gillade både att jobba med henne och att umgås med henne, hon är trevlig.

Från det tidigare äktenskapet med My Skarsgård, har Stellan sex barn. Alexander, Gustaf, Sam, Bill, Valter och dottern Eija.

Hur känns det att få ännu en kille?

– Det är jättekul. Det står 7-1 nu. Det tyder kanske på ett enformigt sexualliv och så har jag slunkit lite fel en enda gång, säger Stellan och skrattar.

Har ni bestämt något namn ännu?

– Ja, vi tror det. Kolbjörn. Det är ett gammalt vikinganamn. Sedan är det väl möjligt att vi bara kommer att kalla honom för Kol…

Ganska snart ska Stellan Skarsgård till London och inspelningen av serietidningsäventyret ”Thor 2”.

– Det är bara några dagar, så då åker jag själv. Sedan räknar jag med att hela familjen följer med i höst, när vi börjar spela in Lars von Triers ”Nymfomanen”.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN