Kardashian sparkar livvakten efter rånet

avErik Åberg

1 av 3 | Foto: ABACAPRESS/STELLA PICTURES
Kim Kardashian med sin livvakt Pascal Duvier under vistelsen i Paris, före rånet.

Kim Kardashian sparkar livvakten Pascal Duvier på grund av säkerhetsskäl.

Efter rånet i Paris har de båda gått skilda vägar, skriver Entertainment Tonight.

Livvakten Pascal Duvier har varit en av de allra närmsta till realitystjärnan Kim Kardashian samt hennes man, artisten Kanye West. Duvier har jobbat för paret sedan 2013 respektive 2012. Men nu har de gått skilda vägar.

– Pascal, och flera andra livvakter, har slutat jobba för Kim och Kanye. Det är en tuff situation. De älskar Pascal men kunde inte ta några risker, säger en källa till Entertainment Tonight.

Duvier själv har inte kommenterat händelsen än.

Lovade hitta rånarna

Förra månaden blev det känt att stjärnparet omprövade sin säkerhetsåtgärder efter det brutala rånet i Paris i början av oktober.

– Det kommer att bli många ändringar med säkerheten nu, speciellt när det kommer till barnen, säger en källa till Entertainment Tonight.

Samtidigt som Kim Kardashian blev fastbunden och rånad ska Pascal Duvier befunnit sig på en nattklubb tillsammans med Kims systrar Kourtney och Kendall. Han ska dock ha varit på plats i lyxlägenheten bara fem minuter efter att rånarna flytt.

Bara dagar efter händelsen bröt han tystnaden.

– Det som hände i Paris är det sjukaste jag någonsin sett och hört. Vi har tips och vi kommer att hitta er. Jag lovar. Ni har gett er på fel person, skrev han då på sin blogg.

ARTIKELN HANDLAR OM