Britt Ekland: Jag vill inte ha ett förhållande

Är färdig med män

Britt Ekland är färdig med både män och sex.
Den enda hon vill dela säng med är sin hund Tequila.
– Jag har väninnor i min ålder som är gifta och som inte heller vill ha sex, säger hon till Daily Mail.

Britt Ekland, 73, hollywoodfru och före detta bondbrud har varit gift två gånger. Första gången med Peter Sellers. Andra giftemålet var med Slim Jim Phantom. Däremellan var hon sambo med skivproducenten Lou Adler och senare med Rod Stewart. Men som 73-åring har hon nu fått nog av förhållanden och vill bara dela säng med sin chihuahua, Tequila. Enligt Daily Mail har Ekland inte varit intresserad av sex på 20 år.
– Jag vill inte vakna upp med en man i sängen, som pruttar och snarkar och har dålig andedräkt, i sina smutsiga kalsonger. Nej tack, säger hon i en stor intervju med Daily Mail.

Sex är inte längre intressant, berättar hon.
– Jag tror inte att det händer kvinnor i min ålder så mycket och jag tycker att kvinnor ska vara ärliga med det. Jag har väninnor i min ålder som är gifta och som inte heller vill ha sex, säger hon.

”Är inte sexig”

Britt Ekland anser inte att hon är sexig, och vill inte vara det heller.
– Jag försöker inte porträttera mig själv som sexig. Om du kallar mig för 'sexiga Britt' skulle jag kräkas. Jag ska fylla 74, hur kan jag vara sexig? undrar hon.

Istället för att jaga män ägnar sig Britt Ekland bland annat åt att träna. Hon är sedan länge ett stort fan av pilates och powerwalks. Hon tycker också om att dricka rosévin, skriver Daily Mail.

Publisert:

LÄS VIDARE